A családom miért hord le, hogy ha nekem problémám van?
A családom szerint én tönkretettem az életüket. Már kiskoromban is ezt éreztették velem, sőt még a testvérem a pofámra hányja, mert velem többet foglalkoztak a szüleink, mint vele. 27 éves vagyok tele frusztrációval, és gyűlölettel magam iránt. Mindig is egy kis szerencsétlenség voltam. Mostanában valahogy kudarcot kudarcra halmoztam mind a magánéletemben, mint a munkakeresés terén. Ennek már egy fél éve. Ha elmondom mindennap hogy szomorú vagyok, velem veszekednek, mert hogy én világ életemben csak idegesítettem őket, meg hogy őket nem érdekli mindennap az én problémám, tartsam meg magamnak.
Voltam pszichológusnál, aki pszichiáterhez küldött, pedig nem volt öngyilkossági kísérletem, vagy hasonló. Még a külsőmet se hanyagoltam el, és kibírok kelni az ágyból, nem alszok sokáig se mindig. Ez hogy ott is pszichiáterhez küldtek csak még jobban rontott az állapotomon, mert biztos bolondnak gondolnak. Elmondtam a pszichológusnak, hogy nincs önbizalmam, utálom magam, és utálom magam, amiért nem tudok jó életet élni, mint az emberek többsége.
Én nem mondtam, hogy menjél pszichiáterhez, pont azt mondtam, hogy NE menj!
Ha nettó 180-at keresel, akkor már ki tudsz bérelni egy szobát (kb 60 + mondjuk 20 a rezsi), és meg tudsz élni. Szerényebben még kevesebből is. El kell szakadnod otthonról, mert a családod mérgez, és soha nem nősz fel! Amíg otthon maradsz, nem lesz jobb a helyzet, továbbra is a lábtörlőjük leszel! Kezdj el kiadó szobákat nézni, és szabadulj fel! Nem vagy gyerek, felnőtt vagy!
Igy vágják tönkre a szülők a gyerek életét.Volt már öngyilkosság is az ilyen miatt.
Költözz el tőlük amilyen hamar csak lehet,mert csak rosszabb lesz.
27 évesen még fel tudsz állni a padlóról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!