Mit tegyek ha a családom gyülöli a párom?
Sziasztok. Mikor a párom volt itt bemutatkozni kedvelte mindenki meg utána is. De a párom öccse hazudozik a páromról valótlan dolgokat a családom meg hisz neki. Ezért meg utálták. Nagyon rendes a párom sokat dolgozik. Velem mindig rendes volt, kedves soha még a hangját sem emelte fel rám. De 3 gyereke van ez nem tetszik a szüleimnek. Kitalálta a párom hogy költözek hozzá de a szüleim hallani sem akarnak róla. Persze ebben lehet benne van az is hogy akkor nem lenne aki mindent csinálna itthon.(főzés,mosás,takarítás) a párom szerint csak kihasználnak engem.
Nem tudom hogy mit tegyek légyszi segítsetek.
Ítélve abból, hogy párodnak van gyermeke, gondolom nem tizenévesek vagytok.
Azért ebben a korban már csak nem szólhat bele apa anya, úgyis rajtatok múlik.
Amúgy meg nem a szüleid vannak pároddal, hanem te
Ha neked megfelel, akkor kész, nincs is miről beszélni.
Ne más döntsön helyetted
Első vagyok ismét
Szerintem ha meg is bánod, akkor is legalább te magad tapasztalod ki.
Ha nem próbálod meg, nem tudod mi lett volna ha.
És az számít, hogy te szereted és ő szeret téged.
21 évesen te mennyire fogadod el, hogy a pároddal együtt jár a 3 gyermek is? Akik majd ott lesznek hétvégente, nyaraláskor? Akik után a párod fizetésének legalább a fele gyerektartásra elmegy majd? Mi lesz akkor ha te is szülsz neki, és rájössz, a gyermekednek sem fog több jutni mint a másik 3-nak?
Tényleg fizet gyerektartást? Részt vesz a gyerekei életében?
Lehet a szüleidnek nem is a pletyka az ami zavaró, hanem az, hogy még 30 éves sincs, de már van 3 gyereke.( gondolom 1 anyától)
Hosszú távon bizony ez majd hátrány lesz.
Ne csodálkozz, hogy nem tetszik a szüleidnek, hogy egy háromgyerekes apuka a párod.
A te döntésed, de ne várd, hogy megváltozik a család véleménye.
Rossz választás.
21 éves nő vagy, nincs gyereked és tulajdonképpen más nő gyerekeit fogod nevelgetni a legszebb éveidben.
Az apuka --a párod lehet már tőled nem is akar majd gyereket? Ha akar is akkor mennyit tud majd rájuk szánni a másik 3 után? A volt párja pedig láthatja is a 3 gyerekét, mennyire fogadnád el, szóval idöként újra együtt?
Miért akarod a legszebb éveidet egy apuka mellett letölteni a nem is saját gyermekeid mellett?
Miért nem egyértelmű, hogy költözz?
Egy szuper kedves, jó szívű ember figyelmeztet, hogy kihasználnak.
Kik? Akik kérdezés, megbeszélés előtt azért taszítanak valakit, amiket hallott róla. Ez tiszta fideszes "gondolkodó" agyfosás.
Nem értem, min kéne gondolkodj, meg örlődj, amikor minden érv mellette szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!