Mit tegyek ha a családom gyülöli a párom?
Sziasztok. Mikor a párom volt itt bemutatkozni kedvelte mindenki meg utána is. De a párom öccse hazudozik a páromról valótlan dolgokat a családom meg hisz neki. Ezért meg utálták. Nagyon rendes a párom sokat dolgozik. Velem mindig rendes volt, kedves soha még a hangját sem emelte fel rám. De 3 gyereke van ez nem tetszik a szüleimnek. Kitalálta a párom hogy költözek hozzá de a szüleim hallani sem akarnak róla. Persze ebben lehet benne van az is hogy akkor nem lenne aki mindent csinálna itthon.(főzés,mosás,takarítás) a párom szerint csak kihasználnak engem.
Nem tudom hogy mit tegyek légyszi segítsetek.
Hagyjátok már szegény Kérdezőt! Lehet, hogy nem lehet saját gyereke vagy fél a szüléstől, azért akarja ezt a háromgyerekes férfit.
Kedves Kérdező! Ha dolgozol és saját ingatlanod van, semmi beleszólásuk nem lehet. Viszont ha a Szüleiddel laksz, a kapcsolat rovására mehet, hogy nem tudják elfogadni a Párodat, mert úgyis azon fognak dolgozni, hogy szétválasszanak Titeket. Ha gyereked lesz és külön leszel a Párodtól, kihez mész vissza? Csak a Szüleidhez. Egyébként Én a helyedben utánanéznék, mennyire valótlan dolgok, amiket a Párod tesója mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!