Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha a családom...

Mit tegyek ha a családom gyülöli a párom?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Mikor a párom volt itt bemutatkozni kedvelte mindenki meg utána is. De a párom öccse hazudozik a páromról valótlan dolgokat a családom meg hisz neki. Ezért meg utálták. Nagyon rendes a párom sokat dolgozik. Velem mindig rendes volt, kedves soha még a hangját sem emelte fel rám. De 3 gyereke van ez nem tetszik a szüleimnek. Kitalálta a párom hogy költözek hozzá de a szüleim hallani sem akarnak róla. Persze ebben lehet benne van az is hogy akkor nem lenne aki mindent csinálna itthon.(főzés,mosás,takarítás) a párom szerint csak kihasználnak engem.

Nem tudom hogy mit tegyek légyszi segítsetek.

2019. júl. 23. 21:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
29%

Hagyjátok már szegény Kérdezőt! Lehet, hogy nem lehet saját gyereke vagy fél a szüléstől, azért akarja ezt a háromgyerekes férfit.

Kedves Kérdező! Ha dolgozol és saját ingatlanod van, semmi beleszólásuk nem lehet. Viszont ha a Szüleiddel laksz, a kapcsolat rovására mehet, hogy nem tudják elfogadni a Párodat, mert úgyis azon fognak dolgozni, hogy szétválasszanak Titeket. Ha gyereked lesz és külön leszel a Párodtól, kihez mész vissza? Csak a Szüleidhez. Egyébként Én a helyedben utánanéznék, mennyire valótlan dolgok, amiket a Párod tesója mond.

2019. júl. 23. 23:06
 12/14 A kérdező kommentje:
Utána néztem. Sok ismerősével beszéltem és mindegyik kamu.
2019. júl. 24. 04:59
 13/14 anonim ***** válasza:
24%
Én is nqgyon kiakadnék, ha. 21 éves lányom egy 3 gyerekes apához akarna költözni. A legszebb éveidet pazqrolod rá, de ezt úgysem látod a rózsaszín ködtől.
2019. júl. 24. 08:26
 14/14 anonim ***** válasza:
24%
A szüleid a párodat azért gyűlölik mert a párodat nem érdekli hogy te a legszebb éveidet pazarlod el arra hogy másnak a kölykeit tutujgatod. Egy ilyen kapcsolatban te mindig csak a második leszel a gyerekek mellett ahelyett hogy lenne egy párod akinek még nincs gyereke.
2019. júl. 24. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!