Megőrjít már anyám folytonos nyúzása, hogy menjek el dolgozni, mit tegyek?
Simán lusta vagy,ha azt hiszed hogy friss diplomásként majd rögtön kapsz jól fizető munkát ami tetszeni is fog akkor kiábránditalsk mert ara kicsi az esély,
És anyukád még évekig tartson el 120000 Ft egy dolgozni is tudó böven nagykorú gyerekét. Ezt te komolyan így gondoltad?
40, tök mindegy, mennyit keres, mert egy, ahhoz végeznie kell, 2, állást találni.
Ő nem akar dolgozni, mert lelki problémái vannak. Vicc.
Akik az anyát szidják! Velük abszolút nem értek egyet! Feltételezem, mivel 20 éve szült és akkoriban nem volt divat az, hogy azonnal lelépek, amikor az asszony terhes lett, hogy nem úgy vállalt gyereket, hogy egyedül! De ha egyedül is vállalta, szép teljesítményt nyújtott! Aki írja, hogy titkárként lett volna lehetősége váltani munkát - felteszem nekik a kérdést, mire? Ez egy műszakos munkarend, ami tény nem fizet jól, de a gyerek legalább nem úgy volt otthon, mint a mai bérrabszolgák több műszakos rend szenvedő alanyai. Marha nagy család modell az ma, hogy vagy szétmennek a szülők, vagy külön szakba kényszerülnek, ha gyereket akarnak, vagy csak az egyik járjon szakba!
A kérdező, ahogy valaki megmondta már, élősködő. Emlékszem nekünk is mit mondtak a tanárok úgy elvakítottak! Ha kezditek a munkát kétszer annyi pénzt fogtok majd keresni mint mi! Persze rohadt vicces volt aláírni 2015-ben a szakmai bérminimum legalját 135000 bruttó keretében! Ami aztán növekedett az elmúlt években! De megnyugodhatsz drága kérdező, hogy aki azzal ferdít, hogy már az elején milyen jól fogsz keresni, megnyugtatlak nem így van, sőt mivel manapság ez eléggé felkapott szakmai ág, túlkínálat van belőle emberekben! Pályakezdőként, ha nem vagy leszerződve valakivel, elárulom vagy nem vagy nehezen fogsz munkát találni, esetleg max olyan helyen, ami már a csőd szélén van és külföldi munkavállalókat fogad! Ez van!
Fogadd el lusta, élősködő ember vagy, és anyukád nem fog nyugodni hagyni! És azokat, akik munkaképesek lennének akárcsak heti 4-8 órát dolgozni és nem teszik meg, azok tényleg lusták és nem érdemlik meg a szülői támogatást! Itt nem empátiából van hiány, hanem abból, hogy a gyerek mindennap látta, hogy az anyja mennyit keres, kaját ad a szájába, és erre egy minimális lépést sem tesz! Bezzeg internetezni van esze, meg itt panaszkodni!
Nálam, hogy mindenki, aki előttem eddig válaszolt, és figyeltem a kérdező reakcióit nálam már a kérdés egyértelműen átment provokációba, vagy szellemileg ennyire ostoba a kérdező!
Sokan szidjátok a kérdező anyját, de lehet 20 éve simán belefért a gyerek anyagilag, én úgy vállaltam gyereket, hogy most simán belefér, s remélhetőleg így is marad, de ez nem garancia arra, hogy később nem történik valami velem vagy az apjával s kerülünk rossz anyagi helyzetbe.
Lehet volt ennek a kérdezőnek apja is, de menet közben lelépett, az is pénzügyi kiesés.
S nehéz egyetem mellett is lehet dolgozni, ha látod (s esetleg érdekel is),hogy anyád szakad meg, én is s más is dolgoztunk. Nem ő volna az egyetlen aki dolgozik, neki csak kényelmesebb kifogásokat találni. Kérdező menj el kocsmába/szórakozóhelyre pultosnak, az egyáltalán nem volt se unalmas se robotmunka, én nagyon szerettem.
Valoszinuleg eddig is nehezen boldogult az anya .
A fia meg ... Kritikan aluli.
Naluk a lanyom kulon kerte h elmehessen diakmelore nyaron. A nyar alatt az egesz evi zsebpenzet megkereste a mekiben... Imadja mert jo a tarsasag tobb baratja lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!