Mit tegyek azt hiszem hatalmas bajban vagyok?
En egy mostohaszulo vagyok. Kamaszokat kaptam a "csomagban".
Ez idezlek: "Akkor véletlenül kitört belőlem és hangosan ráüvöltöttem hogy hagyjon békén mert nem az apám. Mondanom sem kell hogy megfagyott a levegő és abban a pillanatban éreztem hogy ezt nem kellett volna." NAGYON GAZ.
JOL ERZED a te hibad is, hogy egy nagy veszekedes vegul igy vegzodott, hogy a pasi lelecelt.
Aki itt azt irja nem a te hibad es ne foglalkozz vele az biztos nagyon nagy elettapasztalattal rendelkezik es akar nokent, akar ferikent vallalt mar be mostohagyerekes kapcsolatot, ahol mas genetikai allomanyat kell penzelnie, patyolgatnia, elviselnie szeretgetnie akarmi....
Gyakorlatilag tenyleg az i-re a pont lehettel, de annak bazi nagy. Szerencsetlen fazon nem.eleg, hogy anyukaddal veszekedett (es az osszepakolasa alapjan igen komoly parkapcsolati valsagban vannak vagy mar csak voltak), te a leheto legnagyobb bal horgot vitted be neki, amit mostohagyerektol kaphat egy mostohaszulo. Azaz a szemebe vagtad "nem vagy az apam", tudod ha legalabb epp lecseszett volna mert nem segitesz hazimunkaban vagy hasonlo, de a te rosszkedveden szeretett volna enyhiteni (meg persze a sajatjan is, hogyha mar anyuddal veszekedett, akkor hatha veled lesz sikerelmenye) es te egy olyat mondasz neki, ami lelekgyilkos es biztosithatta arrol, neki itt semmi keresnivaloja, hiszen az elmult 3 evben minden amit tett erted vagy legalabbis az anyad boldogsagaert amibol nyilvan neked is a jo vagy a legalabbis biztosabb anyagi es lelki hatter juthatott, az most az atcaba lett mondva reszedrol, hogy o neked egy senki.
Tudom nem igy ertetted es nem ezt mondtad, csak azt hogy nem az apad, de eforditva ez azt jelenti, hogy mivel nem tartod az apadnak o ne ugasson be neked, ne vigasztaljon ne neveljen ne haverkodjon azaz semmi koze hozzad. Sajnos a leheto legrosszabbkor mondtad es o mindent egybeveve DONTOTT. osszepakolt es elment.
Szerintem ne hivogasd, hanme.kuldj smst es ird le amit itt leirtal...vagy fb-n nincs. Messengeren nem tudsz uzenni? Es anyukadnak is szolj mihamarabb. Arrol hogy mit monetal a pasijanak.
Egyebkent mivel nem.tudni te ugy az elmult 3 evben mennyire voltal vele nyitott s jo fej vagy csak kpzombos aki elturi az uj pasit, igy nem lehet megitelni mennyire jarultal hozza ehhez a helyzethez. Mindenesetre ettol fuggetlenul: jelen helyzetben igen te is hibas vagy es elegge adtal a vegkifejletnek. Elozmenyekben remelhetoleg nincs reszed anyud es a pasi kapcsolatanak a megromlasaban, az azert legnagyobbreszt a ket felnott dolga.
Bar sajat tapasztalatbol tudom, ha pl a parom midig elem helyezi az osszes elozo hazassagbol szarmazo gyermeket meg akkor is, ha azok csak keresztbe tsznek neki es nekem is vagy csak szimplan lusta, onzo, udvariatlan taplok, akkor azert nehez azt mondani nincs reszuk egy kapcsolat megromlasaban.
Szerintem ha akkor azt mondtad volna neki: "Nincs veled semmi bajom, csak bánt, hogy anyuval ennyit veszekedtek. Ez az én hangulatomra is hatással van, és nem szeretném, ha boldogtalanok lennétek. Légyszi oldjátok meg inkább."
Akkor biztos, hogy maradt volna, bár ki tudja meddig, mert nem lehet tudni, mi volt köztük a probléma, de biztos nem szó nélkül ment volna el.
Majd azért írj, hogy mi lett a végkifejlet otthon, kíváncsi vagyok.
Írj a pasasnak egy szívhezszóló smst, hogy nem úgy gondoltad, mennyire sajnálod, meg amiket ide leírtál, hogy örültél hogy boldoggá teszi anyudat stb, és hogy reméled meggondolja magát és hazajön.
A többi nem rajtad múlik, hanem kettejükön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!