Mit tegyek azt hiszem hatalmas bajban vagyok?
Tényleg nem kellett volna ezt mondanod, de most már mindegy, megtörtént. Nem hiszem, hogy csak emiatt lépett le, hiszen már előtte is veszekedtek, csak gondolom ez volt a pont az i-re...
Biztosan vissza fog menni miután lenyugodott és egyszerűen kérj tőle bocsánatot. Őszintén. Ha esetleg nem megy vissza, az nem a te hibád lesz, de akkor is kérj bocsánatot, nem lesz örökké kikapcsolva a telefonja. Legalább a te lelkednek könnyebb lesz, hogy megtetted.
Szerintem meg, nem ment volna el, mivel irtad is, hogy nem szoktak igy osszeveszni, valamint vacsorat fozott, nem a szobaban vagy mashol duzzogott, hanem folytatta tovabbi eleteteket.
VISZONT, mar ha csunyan osszeveszett anyukaddal, erre te is leorditottad pedig o csak beszelni szeretett volna veled, gondolta hatha tud segiteni h mi bant.
Ez csunya volt barkinek rosszul esne egy mi a baj kerdesre ezt a valaszt kapni.
Probald elerni kerj bocsanatot, es h nem akartad megbantani, legalabb ha nem is megy vissza te konnyitesz a lelkeden.
Szerintem is csak hab vagy a tortán, ne gyötörd magad! Nem a te hibád!
Lehet bírt téged a fazon és puszta emberiességből nem húzott el még korábban, most talán még te is megbánthattad, így nem látta értelmét maradni.
Figyelj, itt a te anyád és apád akinek gondolkoznia kellett volna mielőtt gyereket vállalnak... Ők rontottak el valamit, s nem te.
Nem a te hibád. Anyukád kedves párja soha nem tette volna ezt, ha nem lett volna már amúgy is gáz a helyzet. Most úgy látszik a helyzet, MINTHA te volnál az ok, hogy szakított anyukáddal (nyílván ettől félsz, hogy anyuci is ezt gondolja), holott nem az ok voltál, hanem az ürügy.
Nincs semmi baj. Bocsánatot akartál kérni, ez nagyon jó gondolat. Nálad megvolt a szándék, a többi nem rajtad múlott. Anyuci a sáros - miért szakít vele a sokadik ember? Ha aznap már összevesztek, akkor te csak az utolsó csepp voltál a pohárban. Ne gyötörd magad. Ez anyuka dolga, hogy a párkapcsolatait helyretegye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!