Igaza van anyanak?
Van feztesed es ebbol haza semmit sem kell adni? Szerintem ez alapbol nagy segitseg!
Meg mi az, hogy finnyaskodsz, hogy ezt meg azt nem akarod otthon csinalni? Ki tudja, lehet, hogy nem kulfoldre mesz, hanem a Mekibe! Nekem ket diplomam van,az angol vizsgara egyedul keszultem fel. Otthon ha kellett fuvet nyirtam, szedtem a gyumolcsot,minden kerti munkat elvegeztem. Haza nem kellett adnom.
Nagyon el vagy ajulva magadtol. A lopkodas pedig tenyleg indorito. Mukorom es kondi helyett inkabb orakra adtad volna a penzt lopkodas helyett!
51!
Angolul nem tud a draga. Lehet hogy mondjuk Romániában jár egyetemre. Vagy Japánban 😆
Én is anya vagyok, és a pofám leszakadna, ha 2019-ben a gyerekem nappali egyetem mellett keresett, havi 40-50 ezres kis semmicske fizetéséből akármit is kérnék. Az szinte semmi, egy tejfehérje allergiásnak pedig, aki még a kenyérből sem veheti meg bármelyiket, még a szinte semminél is kevesebb.
Amíg megtehetem, hogy segítsem a gyerekem, segíteni fogom, hogy a diplomájával elérje az önfenntartást. Nem egy nagy élet az egyetem alatt már megszakadni, és aki anyagilag megteheti, de mégse kíméli meg a gyerekét, sőt, még szándékosan akadályokat gördít elé, az a szememben féreg, nem szülő.
Kérdező, az anyád sajnos ilyen. Menekülj tőle, mert ennél csak rosszabb lesz. A lopás nagyon hülye ötet volt, még hosszútávon is ellened fordíthatja.
58!
Lehet szidni a kérdező anyját, csak épp értelmetlen. A kereeezo ugyanis kamuzik. A történetnek van valami -picike alapja, de felturbozta rendesen hazugságokkal. Látod, eltűnt. A privi se jött még, mondjuk nem is számítottam ra
Kíváncsi lennék a végére :D
Én azt néztem, hogy az angol alsó hangon 30 havonta.
Plusz a kondibérlet 6000, tehát a 40-50 keresetből kb 4000-14000 marad spéci kajára, márpedig tejfehérje kb. minden mezei kajában van, a gluténmentes sem olcsó, plusz gyógyszerek? Miből? Ehhez nem csak 2000-et kell lopni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!