Igaza van anyanak?
41!
Megegyszer: Magyarorszagon az egészségügyi ellátás ingyenes. (A 18 év alattinak Akkor is, ha a szülő nem fizeti a tb-t.) Olyan műtét nincs, ami szükséges, de a tb nem fizeti. Ergo a labmutet vagy kamu, vagy plasztikai jellegű. Érre is van támogatás, konkrétan ha igazolja, hogy szükséges, tb alapon szinten ingyenes. Njjncs itt semmi veszélyeztetés
#43: miért is? Ha már abszolvált, akkor nincs hallgatói jogviszonya. Sokan 8 órás munka mellett készülnek a záróvizsgára. Nyelvvizsgára nem az utolsó pillanatban kell készülni! Több éve volt rá.
Ráadásul rengeteg anyag elérhető a neten, amiből egyedül is felkészülhet. És vannak olcsóbb tanárok is, nem a legdrágábbhoz kell menni!
Az már csak hab a tortán, hogy októberben sehol nincs államvizsga!
A kérdező ezt a kérdést ügyesen hárítja. Ha nem kamuzna, ha mi tudnánk rosszul, már régen a képünkbe vágta volna, hogy melyik egyetem melyik szakán lehet ilyenkor záróvizsgázni...
Savlekoto!
Egyértelmű, hogy a kerdezo kamuzik. A történetből valószínűleg annnyi igaz, hogy kérte az anyját, fizesse a magántanárt, az meg nemet mondott- nagy eséllyel azzal indokolván hogy ha mimdennapi edzésre van pénz, akkor erre is-a kerdezo pedig lopott tőle.
Draga kerdezo!
Hajra, várom, hogy melyik egyetem. Nem akarom az akaratomat amúgy másra ráerőltetni, csupán teljesen egyértelmű, hogy kamuzol. Eltúloztad, és kiderült, ennyi.
#47: én csak azt nem értem, miért csak neked privátban?
Engem is érdekelne... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!