Mit reagálnál anyaként, ha a lassan 17 éves lányod elkezdene néha tangát hordani?
Ez nem kéne hogy érdekeljen téged.
Igen, fertőzést okozHAT. Szintén 17 éves vagyok 2-3 eve hordok tangát és megfelelően tisztàlkodom, soha nem volt fertőzésem. És anyámnak eszébe sem jutott szólni valamit ahhoz hogy milyen bugyit hordok. Ami nekem kényelmes.
Ez miért kérdés? 17 éveses, nem 12...
Ráadásul azt mondod, hogy néha. Sok olyan ruha van, amihez tanga kell, mert a "hagyományos" bugyi nagyon csúnyán látszik alatta. 25 vagyok, de bizony már 15 évesen is tangát vettem olyan ruhához, amiben csak az nem látszik, néhanapján.
lehet én vagyok a hülye, de honnan tudnám, hogy tangát hord?
be nem nézek a szoknyája alá, fehérneműt megveszi magának és ki is mossa a ruháit...
Nálatok mindenki külön mos? Nekem mondjuk ez a tök fura. Nálunk mindannyiunk ruhája egy mosásban megy színek szerint válogatva, ahogy gyűlik egyben a mosnivaló.
Egyébként nem vagyok még anyuka, a lányodhoz korban jóval közelebb állok, de én nem szólnék hozzá szerintem semmit, hisz én is hordok tangát. Egyébként pl. az én anyukám nem hord, de neki sincs baja vele. Ő nem érti miért szeretem, de nem szól bele (bár én egy jó ideje már felnőtt is vagyok), mert nem az ő dolga.
1. Lol 😁😁😁
Mi a gond a tangával? Örülj, hogy nem tetoválást, percinget csináltat. Vagy nem dohányzik, drogozik vagy iszik. Ez a csináljunk problémát a semmiből mert kezd felnőni a gyerek effektus? Vagy neked nem állt jól a tanga és pocsek érzés, hogy neki igen? Egyszerűen nem értem a problémát. :) Nekem a hajam volt kék ennyi idősen. Anyám segitett minőségi hajfestéket venni hogy ne filctollal fessem :) Neked is támogatnod kéne.
Megmutatnám neki ezt a tökéletes hazai dalocskát. 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!