Miért akarnak a szüleim lebeszélni arról, hogy óvóbácsi legyek?
Magyarországon annyira elmaradott ez a gondolkodás.
Ha nő keres keveset az nem probléma,igaz?
Utolsó!Talán nem a semmire kellene gyereket vállalni.
Létezik tudatos gyerekvállalás is.
Mondok egy varázsszót!Megtakarítás!
Tudod a gyereknevelés anyagi vonzata mindkét fél felelőssége kellene,hogy legyen,nemcsak az egyiké.
Mi az,hogy ha ennyit keres a férfi?
Hát,ha a nő sem keres többet,mégis miért alapvető elvárás,hogy más spórolja össze a gyerekvállalást?
Lehet szülőkhöz is költözni,ha mindketten keveset keresnek,és tartalékot képezni.
Persze könnyebb a másiktól elvárni,hogy megkeresse a sok pénzt,ugye?:)
Megkérdezem megint?A gyerekvállalás két félen múlik vagy csak az egyik félen?
Ha te is csak ugyanennyit keresel,akkor előbb magadban keresd a hibát,ne a másiktól legyenek elvárásaid!
Tévedés ne essék,én nem mondtam,hogy ennyi pénzre gyereket kell vállalni!
Nem,nem kell!
Csak ne az legyen már a szempont,hogy azért ne legyen valaki óvodapedagógus,mert férfi.
Ezzel az erővel senki se legyen óvodapedagógus.
Mint írtam,nem biztos,hogy a kérdezőnek az a célja,hogy családot alapítson.De egy férfitól teljesen elfogadhatatlan,hogy rosszul keres,még egy nőnél nem számít,ez elég erősen szexista,diszkriminatív.
En ugy ertettem, h egyedülálló a ffi, es ennyit keres. Ebbol nem tud felretenni.
De ha van parja, es mindketten keresnek ennyit (280e), akkor is ugy gondolom, hogy mibol tegyenek felre. Felelos szulok ugy lesznek, ha jobban fizeto munkat vallalnak, mindketten. Szoval ovobacsinak lenni nem kifizetodo, de ovoneninek sem. Ez van. Szep szakma tenyleg.
Oké,és vannak még így ezzel nagyon sokan az országban.
Amivel 2szer ennyit lehet keresni,ahhoz megvannak a kérdező képességei,vagy esetleg szeretne e azzal foglalkozni?
Úgy beszéltek,mintha itt minden mással több százezreket lehetne keresni.
Munkája mindig lesz,mert hiány van a szakmában,és amiből hiány van,ott várhatóan nőni fognak a bérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!