16-17 éves lányok! Mit engednek meg nektek a szüleitek?
Lehet feltűnő műkörmöd? (Értem ezalatt a hosszú, piros körmöket)
Hordhatsz olyan rövidnadrágot, amiből ki van a feneked alja, neccharisnyát, fenéknél szakadt nadrágot, nagyon rövid felsőket/crop topotokat, bralettet utcára?
Hétköznapra vagy bikini alsóként lehet tangát hordanod?
Lehet komoly párkapcsolatod? Aludhat nálatok/te aludhatsz-e a fiúnál?
Tehetsz ki az internetre, küldhetsz ismerőseidnek bikinis, fehérneműs képet?
Eltiltanak egy nálad 8-10 évvel idősebb férfitől?
Beleszólnak abba, ha egyetemista haverjaid, barátaid lennének csak?
Nyáron, illetve most már iskolaidőben meddig maradhatsz kint, mikorra kell mindenképp hazaérned?
Rendszeresen fogyaszthatsz alkoholt, dohányozhatsz?
Ha nincs kedved iskolába menni, megengedik, hogy otthon maradj?
Milyen jegyeket várnak el tőled? Milyen osztályzatért szidnak meg? Beleszólnak a továbbtanulásodba?
És végül, szigorúnak vagy engedékenynek tartod szüleid?
Kimaradt az a bikinis, fehérneműs képes kérdés
Úristen dehogy engedi meg
Amúgyis
Ki az az ostoba aki olyat tesz fel
Na, szóval:
Igen, lehet. Sem anyámnak, sem apámnak nem igazán tetszenek az ilyesmik, de ettől függetlenül megengedik.
Hordhatok. Régebben még szigorúbbak voltak ilyen téren, most már azért kicsit lazábban kezelik ezt a témát.
Érdekes, de ezt nem engedik. Van 5-6 darab, amit saját magamnak vettem, ha olyan esemény van, azokat veszem fel, de persze csak titokban.
Komoly kapcsolatom nem tudom, hogy lehetne-e, tekintettel arra, hogy még nem volt és nem tudom, megengednék-e. Fiú még nem aludt nálunk, de én már aludtam (szüleim tudta nélkül) fiúnál.
Nem hiszem, hogy megengednék, bár ez meg nem gátolt meg eddig sem, hogy megtegyem azt magamtól.
Anyám nem, apám igen.
Szerintem pont nem érdekli őket, hány éves barátaim vannak.
Iskolaidőben hétköznapokon nem megyek amúgy sem sehova, ezért nincs eltérés a nyári szünidős és a sulis kimenőmmel kapcsolatban. Eddig 2-nél tovább nem voltam kint, bár nem is hiszem, hogy sokkal tovább hagynák, hogy kint maradjak. Az egyetlen kikötés, hogy ha éjfél után jövök, vagy taxit kell hívnom, vagy apám/bátyám jön értem kocsival.
Megengednék, de erre meg nekem nincs igényem.
Az esetek nagy többségében meg szokták engedni, néha még anyám segít is igazolást szerezni.
Elvárás, hogy 3-asnál rosszabb jegyem ne legyen a bizonyítványban, a számomra fontos tantárgyakból kell az 5-ös. Azért viszont, ha év közben egy-egy egyes becsúszik valami elrontott doga miatt, az nem érdekli őket. Abszolút nem szólnak bele a továbbtanulásba, ezt teljes mértékben rám bízzák.
Apám alapvetően egy elég szigorú ember, mélyen vallásos családban nőtt fel FALUN, neki ez volt a minta, de anyám engedékenysége rengetegszer meglágyítja őt is és mikor a végső döntéshozatalon van a sor, az esetek 95%-ában anyám akarata szokott érvényesülni.
16 éves, 3 hónap múlva 17 éves, keresztény erkölcsökön nevelkedett lány vagyok
Hàt, sok minden innen nekem egyszerüen nem jön be de azért adok egy személyes vàlaszt:
A körmömmel azt csinàlok amit akarok, de mivel nekem termàszetesen erösek, én csak megnövesztem és befestem. Bàr beszologatnak ha nagyon erös a szin de semmi durva haha
Nem szeretek olyan dolgot viselni ami a testem mutogatja: àltalàban nagy, baggy cuccokat hordok ami édesanyàmat kikésziti, mert ö meg szeretné ha lànyosabban öltözködnék
Még soha nem volt pàrkapcsolatom mert még nem talàltam senkit aki ugy igazàn tetszene, anyàm meg aggodik hogy meleg vagyok :DDDD
El se tudom magamrol képzelni hogy valaha bikinis kepet posztolnek lyan forumon amit a szüleim elérnek, csakis privàt
Még szép, tudod hogy hivnak egy 26 évest aki egy 16 évessel jàr? Pedofil
Ha lennének, biztos beleszolnànak
Mint 3. gyerek addig maradok kint ameddig akarok (màrmint péntek este és hétvégente) amig irok nekik hogy minden rendben van, nameg elmondom nekik màsnap hogy mi minde volt (nabàr azért megszépitem az ivos részeket :DDD)
Alkoholt ihatok, cigizni meg nem helyeslik de nem ölnek meg érte ha csak partikon csinalok. Füvet gyülölik de nem is mondtam e nekik hogy kipbrobaltam mert ugyse tervezem tovabb csinalni
Ok nélkül miért maradnék otthon??? Ezt mégis ki engedi meg
A jegyeim àtlagok ami nekik elég de csak azért mert külfölre költöztünk és ök is ellazultak meg megértik hogy a németem nem tökéletes
A szüleim màr két màsik embert fölneveltek, ez alatt az idö alatt ellazultak és engedékenyebbek lettek mert ràjöttek arra hogy ha a gyereknek elég szabadsàgot adsz, mindkettötöknek könnyebb lesz. Nameg én eleve megbizhato vagyok és ezért engednek mindent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!