Nagy szerelem ed harmonia utan egyik naprol a masikra tonkremegy a hazassagunk? A pici szuletese ota minden megvaltozott.
A vilag legnagyobb kincset kaptuk, mikor megszuletett a kisbabank.
Azota viszont a parommal rengeteget veszekszunk. Valahogy nem ertjuk meg egymast semmiben. Probalom ot kimelni mindenben, hogy a munkahelyen kipihent legyen, viszont cserebe nem kapok semmit. Nincs hozzam egy kedves szava sem, sot folyamatosan kritizal ha esetleg szolok valamiert, mint pl h anyosom szules utan (csaszar) kivett 2 het szabit, hogy segitsen nekem, ezalatt egyszer volt nalunk. Mikor ezt, vagy barmi mast szova tesze a valaszai a kovetkezok - "olyan lettel mint egy oregasszony, mindenkiben a hibat keresed" stb. Ezt egyebkent gyakran hallom. Vagy mikor szobajon a szex tema (mert a baba szuletese ota csak en probalkozom)- "mit akarsz, most lettel anyuka, nem a szexen kene jarjon az eszed"...
Testi kontaktus lecsokkent teljesen es en erzem magam kellemetlenul, hogy probalkoznom kell nala.
A minap a delutani ceges bulirol ejjel 1-kor jott haza, holott masnap reggel ismet dolgoznia kellett es mikor megkerdeztem, hogy mi tartott ilyen sokaig, megint en voltam a "legrosszabb feleseg"
Van egy olyan erzesem, hogy lehet van valakije es azert viselkedik igy, vagy szimplan elhidegult volna egyik naprol a masikra?!
Biztosan bennem is van hiba, viszont igy meg soha nem viselkedett. :(
Ja, és Kérdező, szerintem mondd meg neki kereken, hogy neked továbbra sem az apukád, hanem a férjed, úgyhogy veled szíveskedjen férfiként viselkedni, és nem apaként.
Másfelől ha a párodnak ilyen hajlama van, kínosan vigyázz rá, hogy egymást nehogy elkezdjétek "apa" meg "anya"-ként szólítani, gondolom érted, miért.
Ilyenrol nincs szo, h feltekeny lenne a babankra, vagy nem akarta volna!
Mas nő sincs a kepben, az utobbi napokban ez is tisztazva lett.
Egyszeruen a bizonyos "csaladapa" szerep betoltese stresszelte, hogy mindent jol csinaljon, mindent megteremtsen stb stb... Megbeszeltem vele, hogy felejtse el egy darabig a targyi es anyagi dolgokra valo koncentralast, lazitson kicsit mert ha koztunk folytonos vitak vannak, a penz, lakas, auto nem er semmit.
A szeretet es osszetartas a legfontosabb az eletben! Megertette es remelem igy is marad :)
Mert előtte is egy tirpák volt. Imádom ezt a szöveget,hogy "teljesen megváltozott" a férj,házasság,vagy gyerek születése után.. hányszor hallottam ezt . Volt olyan,akinek konkrétan ÉVEKIG mondogatta az összes barátja,hogy hagyja már a pcsába ezt a férfit,mert egy paraszt . Aztán elvetette,felcisnáltatta magát,és most panaszkodik . Ez teljesen általános jelenség a nők egy rétegénél ..
Tanuljátok meg,nincs olyan,hogy valaki egyik nap még normális,a másik nap meg egy gyökér . Ha tetszik ,ha nem ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!