Van olyan, aki utálja a gyerekeket, nem akar gyereket, de ez megváltozik?
Nő vagyok. Engem annyira idegesítettek és zavartak a gyerekek, hogy ha mentem pl. vonattal, képes voltam átmenni egy másik kocsiba, ha kisgyerekkel/babával szállt fel valaki (akkor is, ha csendben volt a gyerek).
Mindig úgy terveztem, hogy nekem SOHA nem kell gyerek.
Akkori "időszámítás" szerint későn mentem férjhez, 29 évesen (1995-ben). Férjem azt mondta, hogy ő nem erőlteti, ha szeretnék, benne van a dologban, ha nem szeretnék, azt is tiszteletben tartja (neki akkor már volt két gyereke, özvegy volt akkor.)
A lényeg, hogy meggondoltam magam, lett egy kislányunk. Ő lett a mindenem, nagyon szeretem, igazán nagyon jó anya-lánya kapcsolatunk lett (már 22 éves).
Azt be kell vallanom, hogy minden percét élveztem a kisgyerekes időszaknak is, jó volt vele, okos volt, tanulékony, együttműködő, okosan kérdezett, gyorsan tanult, minden jó volt vele, soha nem idegesített kiskorában sem.
Viszont én utána sem szerettem meg jobban a gyerekeket. Tehát (tudom, csúnyán hangzik), más gyereke ugyanúgy idegesített, mint előtte. És azóta is.
Férjem felnőtt lányának van kisgyereke, igazából nem hat meg, igyekszem távol tartani magamat tőle.
Szóval leszámítva a saját gyerekemet, alapvetően nem változtam meg ebben a kérdésben.
Nincs.
Ami van:
- Tiszteletben tartod a döntését és vele maradsz ebben a tudatban.
- Elhagyod és összejössz valakivel, aki akar gyereket.
Nincs harmadik opció.
Nem változik meg.
Teherbe eshetsz a tudtán kívül, de akkor egy utolsó szenny vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!