Van itt hátrányos helyzetű sorstárs?
Figyelt kérdés
Halmozottan hátrányos helyzetű családból jövök, ennek ellenére a 3. diplomámat szerzem, van nyelvvizsgám, jogosítványom, férjem, jövőre veszünk házat (ehhez egy kevés segítséget a férjem kapott, a többi hitel) autót is tervezünk venni, megtakarításból. Összességében nagyon eredményes vagyok, de belül egyfolytában szorongok és irigykedek, hogy más fele annyi erőfeszítéssel sokkal előrébb tart, mint én. (A munkámmal pl nem vagyok elégedett, ha meglesz a 3. diploma az leszek. A kapcsolatunk döcögős, mert ő is ilyen családból jött, neki is van ezer sebe, amiket javítgatunk, de emiatt nagyon érzékenyek vagyunk és ez sokszor fárasztó.) Kerestem olyan csoportot, ahol találkozhatnék hasonló helyzetűekkel, de nálunk nem alkoholizmus, vagy erőszak volt a gond, hanem pszichiátria beteg családtagok, kezeletlenül. Erről pedig nem sok szó esik. Ha tudtok ilyet, vagy van itt sorstárs, jól esne a történeted olvasni.2019. szept. 2. 18:54
11/11 anonim 

válasza:

Sokan összetennék a 2 kezüket a te helyzetedben amiben most vagy.
Soha nem értettem ezeket a lelki eredetű carokat abban az esetben,ha már jólétben van az egyén.CSak magadon tudsz segíteni,szedhetsz te bármilyen gyógyszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!