Neveloapam ezt most miert mondta?
Figyelt kérdés
O ijaszkodik és lehet h én is fogok és így mondta h majd megyünk is versenyre addigra leszalkasitjuk a karunkar, kérdeztem hogy hogy, és erre mondta h leadjuk a zsírt és csont és bor lesz, erre hat mondtam h nekem nincs sok mint én a kezemen csont és bor nélkül erre mondta h Na latod nembaj azért csinaljuk, vagy vmi ilyesmit mondott. De nem ertem mert 2 hete meg mondta h milyen lapos vagyok/a hasam/ h vekony. Most ezzel ledagizott??? 17/l2019. szept. 2. 16:04
1/9 A kérdező kommentje:
*csont és bőrön kívül
2019. szept. 2. 16:04
2/9 A kérdező kommentje:
*nincs sok minden a kezemen csont és bőrön kívül. Bocsi a hibákért telefonról vagyok.
2019. szept. 2. 16:06
3/9 anonim válasza:
Nem hiszem. Szerintem, inkább az izmaidat akarja erősíteni.
4/9 anonim válasza:
Add meg a számát, felhívom és megkérdezem tőle!
Ne boríts ki Kérdező!
Amikor mondta, akkor miért nem kérdezted meg, hogy mire gondol?
Látjuk a karodat?
Nem!
5/9 anonim válasza:
Az íjászáshoz ismos kar kell.Szerintem ezt akarta mondani.Valamit félreértettél.Kérdezd meg tőle.
6/9 anonim válasza:
Tanulj meg írni normálisan első körben.
8/9 A kérdező kommentje:
Felhívott és azt mondt h csak viccelt mert tudja h ezeken kiakadok😂
2019. szept. 2. 20:15
9/9 anonim válasza:
Ha nekem ilyen apám lenne! Örülj hogy ilyen jó arc a nevelő apád!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!