Ezt miert mondta?

Figyelt kérdés
Régebben jartam futni mindennap és most megint elkezdtem és mondtam apukamnak g ma is megyek és azt mondta h “Helyes” ezt miert mondta? H rám fér a mozgás vagy pedig h jól teszem h teszek az egeszsegemert. Megkérdeztem h ezt vehetem-e dicséretnek és mondta h igen. Akkor ez mit jelent?
2018. nov. 5. 17:30
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy örül neki, hogy futsz.
2018. nov. 5. 17:36
 2/4 A kérdező kommentje:
Amiatt örül neki h egészséges életmódot folytatok?:D
2018. nov. 5. 17:59
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen. De jesszus...ne fújd már fel ennyire és ne képzelj bele hülyeséget. Mit kellett volna mondania? Azt, hogy "oké"? Szimplán válaszolt. :D
2018. nov. 5. 18:02
 4/4 anonim ***** válasza:

Azért mert örül neki hogy egészségesen akarsz élni és hogy sportolsz , helyes amit csinálsz, csináld csak így tovább :-)

Sokan már el vannak lustulva el mennek a suliba aztán haza mennek és kb ennyi a gyaloglás.

2018. nov. 5. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!