Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miképp tudnám a nevemre venni...

Miképp tudnám a nevemre venni a gyerekeit?

Figyelt kérdés

Nekem nincs sajàt gyermekem, viszont a pàromnak van kettő. Mivel hamarosan össze hàzasodnánk, említettem neki, mi lenne, ha a nevemre venném a gyerkőcöket. Tàmogatta az elképzeléseket. Az idősebbik a pàrom vezeték nevét viseli, a fiatalabbak pedig az apjàért, aki nem fizet gyerektartàst, nem is làtogatja Őt. Az idősebbik lurkó nevemre vételével nincs jogi akadàly. A kisebbinél már màs a helyzet. Mi lenne a jogi folyamata annak, hogy lekerüljön az apja nevéről s felvehesse az enyémet. Sajnos, mint utóbb kiderült a kisebbik apja holléte ismeretlen...

Előre is köszönöm a segítő kommenteket.

2019. aug. 27. 22:54
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
27%

" a nő a férfit kizárva egyedül döntött a gyermekvállalásról."

A férfi már döntött, amikor gumi nélkül dugott.

AKi nem akar gyereket, húzzon gumit.

2019. aug. 28. 20:15
 32/33 anonim ***** válasza:
42%

#32, tudod, engem pl. ez az érvelés férfiként baromira nem hat meg... hogy úgy mondjam, nekem más a véleményem a dologról, és a saját kapcsolatomban a saját véleményem a mérvadó.

(persze az csak jó, ha a nő ezt az első randin kifejti... megspórolom magamnak a 2. randit:)))

2019. aug. 28. 20:20
 33/33 anonim ***** válasza:
100%
Azért nagy hülyeség a nevedre venni a gyerekeit, mert ez olyan vállalt kötelezettség amit nem lehet visszamondani, ellenben ő bármikor dönthet úgy, hogy szakít veled és keres egy másik palit. Csak balfékek vállalnak aránytalan kötelezettségeket.
2019. szept. 2. 21:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!