Miképp tudnám a nevemre venni a gyerekeit?
Nekem nincs sajàt gyermekem, viszont a pàromnak van kettő. Mivel hamarosan össze hàzasodnánk, említettem neki, mi lenne, ha a nevemre venném a gyerkőcöket. Tàmogatta az elképzeléseket. Az idősebbik a pàrom vezeték nevét viseli, a fiatalabbak pedig az apjàért, aki nem fizet gyerektartàst, nem is làtogatja Őt. Az idősebbik lurkó nevemre vételével nincs jogi akadàly. A kisebbinél már màs a helyzet. Mi lenne a jogi folyamata annak, hogy lekerüljön az apja nevéről s felvehesse az enyémet. Sajnos, mint utóbb kiderült a kisebbik apja holléte ismeretlen...
Előre is köszönöm a segítő kommenteket.
" a nő a férfit kizárva egyedül döntött a gyermekvállalásról."
A férfi már döntött, amikor gumi nélkül dugott.
AKi nem akar gyereket, húzzon gumit.
#32, tudod, engem pl. ez az érvelés férfiként baromira nem hat meg... hogy úgy mondjam, nekem más a véleményem a dologról, és a saját kapcsolatomban a saját véleményem a mérvadó.
(persze az csak jó, ha a nő ezt az első randin kifejti... megspórolom magamnak a 2. randit:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!