Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Éreztétek már magatokat meg...

Éreztétek már magatokat meg nem értettnek szülő részéről? Milt tettetek ilyenkor?

Figyelt kérdés
Az anyám nem ért meg.Nem us értett meg soha meg nem is fog.Van egy munkám ami nagyon stresszes,a munka magában véve nem lenne rossz ha lenne elég munkás.Mondtam itthon néhányszor, hogy otthagyom a munkát erre mindig hallgatás a válasz vagy a napokban azt mondts most mit várok mit mondjon erre.Ebből érzem, tudom, hogy nem egyszik vele.Az egészségemen us érzem s rossz hatást arra se reagál. Mintha egy tárgy lennék akinek nincsenek érzései, gondjai.Ez mindig így volt.Emiatt én sem értem meg őt.Elleknszenvet érzek ilyenkor iránta. Szívem szerint elköltöznék itthonról,de nem olyan nagyon régen haltmeg apám, így nem akartam meg másik munka kellene nem olyan ami testileg-lelkileg beteggé tesz.Felretett pénzem van így nem élősködnék rajta,nem lenne gondja velem ha itthagynam a munkát. A halál eset után kicsit jobban kijöttünk egymással valószínű az egymásra utaltság miatt,de ahogy múlik az idő visszajönnek a régi problémák, konfliktusok.Amikor látom megint meg se próbál megérteni,tavolodok,bemegyek a szobámba. Néha legszivesebben nem is beszélnék vele.Amikor hazajövök fáradtan, stresszesen nuncs us kedvem nagyon szólni hozzá.Ami bennem van arról úgy se beszélhetek a kutyát se érdekli.

2019. aug. 24. 22:11
 1/3 anonim ***** válasza:
49%
Telibe szrtam, és szrom is.
2019. aug. 24. 23:01
 2/3 anonim ***** válasza:
73%
Ezt mondjuk en se ertem, miert mondasz fel, amig nem talaltal masik allast. Oke, stresszes, keresel masikat, ha talaltal, dobbantasz. De igy felelotlenseg. E n ertem, miert nem ert meg
2019. aug. 25. 07:41
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Felnőtt vagy. Akkor keresel másik állást mikor akarsz. Tényleg? Mit vársz mit mondjon? Mi mit mondjunk? Ha annyira nem érzed magad jól a melóhelyen lépj ki. Mi nem vagyunk a helyedben.
2019. aug. 25. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!