Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Örökbefogadott vagyok,17 éves...

Örökbefogadott vagyok,17 éves lány, ti is éreztetek már így?

Figyelt kérdés
Szeretem a szüleimet, és ők is szeretnek engem nagyon, de valahogy belul üresnek érzem magam, nagyon rossz érzés h más gyerek aki a vérszerinti családjánál lakik őket mindig hasonlitgatjak hogy melyik szulojere hasonlít, külsőleg vagy belsoleg. Persze nagyjából senki sem tudja hogy én örökbefogadott vagyok és többen mondták hogyha hasonlítani kellene akkor külsoleg apumra hasonlitok. De én tudom h ez nem igaz mivel nem ő a vérszerinti. Ti éreztétek már igy? Néha persze jó érzés egy kicsit másnak lenni, kivel sok filmben az van hogy a főszereplő lány nem ismeri a valódi szüleit és a végén valami jó történik

2018. jan. 19. 21:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
hat ezek igazabol csak kulsosegek... En felarva vagyok es mondtak parszor, hogy kicsit hasonlitok neveloanyumra. Szerintem nem az a lenyeg, hogy hasonlitotok-e vagy nem, hanem hogy jól kijottok es felneveltek.
2018. jan. 19. 22:11
 2/12 anonim ***** válasza:
17%

Ne aggódj, kb minden 5. gyerek kakukktojás, szal :D

Szerintem még előnyben is vagy.

2018. jan. 19. 22:16
 3/12 anonim ***** válasza:
93%
Nekem annál rosszabbat nem tudnak mondani, mint hogy hasonlítok anyámra... Hidd el, semmit se ér a vér szerinti kapcsolat, ha nincs benne szeretet.
2018. jan. 19. 22:45
 4/12 anonim ***** válasza:
82%
Nem mindegy azért, miért adtak téged örökbe. Nyilván furcsa érzés, de örülj inkább szerintem, hogy van egy szerető családod és szüleid, más hiába él a biológiai szüleivel, inkább kívánja szerintem, hogy bár fogadták volna örökbe.
2018. jan. 19. 23:50
 5/12 anonim ***** válasza:
93%

Én is szeretnék örökbe fogadni majd.

Nem lehet tudni milyenek a vér szerinti szüleid. Elég sok család van, ahol alkoholisták a szülők, verik a gyereket, 14-15 évesen már dolgozni kell mennie, ha nem akar éhen halni. És még lehetne folytatni olyanokkal, hogy a szülő ellopja a gyereke pénzét, kisemmizi , átveri.

Nem minden a vér, sokan cserélnének veled szerintem.

Ha szereted őket, ők is téged, akkor ne érezd magad rosszul, tényleg nem a vér számít. Felneveltek, gondolom jó életed volt, ne érezd magad rosszul.

Biztosan oka volt, hogy a vér szerintiek lemondtak rólad.

Belsőre egyébként simán hasolíthatsz mindkét szülődre, elvégre ők neveltek, sok mindenben az ő mintájukat követi a gyerek a későbbiekben.

2018. jan. 20. 10:28
 6/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretnek engem, csak nekem teljesen más felfogásom van mint nekik, szinte mindent máshogy fogok fel, és nemtudok tőlük tanácsot kérni ez ügyben, sztetek létezik az hogy tényleg nem tudják hogy kik az igazi szüleim? Mármint leglabb nevszerint.
2018. jan. 20. 12:29
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen,de ez a te korodban normális.
2018. jan. 20. 14:21
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Persze h letezik.

Titkos orokbefogadasnal szerintem nem csak a ver szerinti szulo nem tudja, kihez kerul a gyerek, de az orokbefogado sem, hogy ki a ver szerinti szulo.

Az mas kerdes, hogy a gyamugyesek stb neha sugnak, de szerintem hivatalosan elvileg nem tudja a neveloszulo h pontosan ki a ver szerinti szulo.

Viszont Te 18 evesen megtudhatod

2018. jan. 20. 19:56
 9/12 A kérdező kommentje:
Hogy lehet 18 évesen megtudni? Mégis mi ennek a menete?
2018. jan. 20. 21:13
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem itt találsz infót amin elindulhatsz: [link]
2018. jan. 20. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!