Örökbefogadott vagyok,17 éves lány, ti is éreztetek már így?
Ne aggódj, kb minden 5. gyerek kakukktojás, szal :D
Szerintem még előnyben is vagy.
Én is szeretnék örökbe fogadni majd.
Nem lehet tudni milyenek a vér szerinti szüleid. Elég sok család van, ahol alkoholisták a szülők, verik a gyereket, 14-15 évesen már dolgozni kell mennie, ha nem akar éhen halni. És még lehetne folytatni olyanokkal, hogy a szülő ellopja a gyereke pénzét, kisemmizi , átveri.
Nem minden a vér, sokan cserélnének veled szerintem.
Ha szereted őket, ők is téged, akkor ne érezd magad rosszul, tényleg nem a vér számít. Felneveltek, gondolom jó életed volt, ne érezd magad rosszul.
Biztosan oka volt, hogy a vér szerintiek lemondtak rólad.
Belsőre egyébként simán hasolíthatsz mindkét szülődre, elvégre ők neveltek, sok mindenben az ő mintájukat követi a gyerek a későbbiekben.
Persze h letezik.
Titkos orokbefogadasnal szerintem nem csak a ver szerinti szulo nem tudja, kihez kerul a gyerek, de az orokbefogado sem, hogy ki a ver szerinti szulo.
Az mas kerdes, hogy a gyamugyesek stb neha sugnak, de szerintem hivatalosan elvileg nem tudja a neveloszulo h pontosan ki a ver szerinti szulo.
Viszont Te 18 evesen megtudhatod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!