Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Örökbefogadott vagyok,17 éves...

Örökbefogadott vagyok,17 éves lány, ti is éreztetek már így?

Figyelt kérdés
Szeretem a szüleimet, és ők is szeretnek engem nagyon, de valahogy belul üresnek érzem magam, nagyon rossz érzés h más gyerek aki a vérszerinti családjánál lakik őket mindig hasonlitgatjak hogy melyik szulojere hasonlít, külsőleg vagy belsoleg. Persze nagyjából senki sem tudja hogy én örökbefogadott vagyok és többen mondták hogyha hasonlítani kellene akkor külsoleg apumra hasonlitok. De én tudom h ez nem igaz mivel nem ő a vérszerinti. Ti éreztétek már igy? Néha persze jó érzés egy kicsit másnak lenni, kivel sok filmben az van hogy a főszereplő lány nem ismeri a valódi szüleit és a végén valami jó történik

2018. jan. 19. 21:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
84%

Gyerekszáj:

Az én örökbefogadott 7 éves fiam, és a kollégám 6 éves örökbefogadott kisfia beszélgetnek.

- Te láttál már képet az igazi anyukádról?

- Milyen igazi anyukámról?

- Hát akinek a pocakjából előbújtál?

- Ja a szülő anyukámról? Nem. Nem láttam. De az igazi anyukám nem ő, hanem Anya. Ő megszült engem, és örökbeadott, hogy biztonságban lehessek. Azóta az igazi anyukám Anya, aki megfőzi a kedvenc ételeimet, és simogatja a pocakomat, ha olyan sokat eszek belőle, hogy megfájdul.

2018. jan. 23. 15:23
 12/12 anonim ***** válasza:
79%
Mi örökbefogadásra várunk a férjemmel. A sors fintora, hogy a férjem maga is örökbefogadott és hasonló érzései vannak. Írj rám, hátha tudok segíteni vagy majd megkérdem a férjem, hogy rá írhatsz e. :)
2018. jan. 24. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!