Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tehetek, megváltoztak az...

Mit tehetek, megváltoztak az érzéseim?

Figyelt kérdés

Ezelött 12 évvel szuletett egy gyönyöru gyermekem , akit nagyon akartam , es olyan lett , amilyen önzö módon elképzeltem. Egy szöke pisze kislány , okos , édes . Utólag szégyellem, hogy ilyen elvárásaim voltak , ma mar tudom , hogy szerettem volna bárhogy . De akkor nagyon hiú voltam .

Csodaltam álmában es 3 eves koraig senkinek nem adtam oda , annyira féltettem, mint a sas, mindig ott voltam.

Nem szamitott semmi , csak ö , önmagamról is boldogan feledkeztem meg . Ha kellett szembe mentem barkivel érte , pedig sokszor féltem , de az anyai ösztön erösebb volt mindennél , tüzbe ugrottam ha kellett , örult módon bármit

, aki nem szeretettel nézte , azt megtagadtam , volt ferjem irant maradek erzeseim is megszuntek , igaz reg santitott a kapcsolat .

Mikor öteves volt valtunk el, dramatikus körulmenyek közt , es a valas óta a volt ferjem megtett mindent , hogy megnehezitse az eletunket , hogy nyomorogjunk ( Szerencsere emberfeletti erökkel mindig elöteremtettem mindent ) , elérte azt hogy kiégjek , kimeruljek , es megbánjam azt is , hogy megszülettem.

A gyerekkel sokszor a stressz miatt nem volt turelmem foglalkozni es elvonultam netezni ., már csak azt akartam , mindenki békén hagyjon , roppant szorongas volt rajtam folyton a szamlak miatt .

Minden átfordult lassan bennem, átértékelödött , rajöttem elhiztam , lefogytam , kezdtem magammal foglalkozni , mert egyszer azt tanacsolta egy pszichológus , hogy aki kimerul az mar nem tud mit nyújtani , próbáljak magammal törödni

Azóta jól nézek ki , 32 kilót fogytam , de az anyai ösztöneim mintha gyengultek volna , amiert nagyon hibásnak érzem magam , nem tudom ebböl mit érez meg a gyermek , ha úgy jön le neki hogy megbántam e mindent ?

Pedig nem bánom, ö volt életem legjobb döntese . De az egyedul kinlódás miatt elfásultam , eltompult minden erzes bennem . Sokszor gondolok arra , hogy sajnalom , hogy ilyen apja van , hogy egy ilyen apát választottam , aki megfosztotta egy gazdagabb gyerekkortól , es hogy igy nem jó neki , mert érzelmileg sérült

Egyre inkabb en magam kerulök elöterbe , mind magammal foglalkoznák , úgy érzem rossz anya lettem

2019. aug. 24. 22:09
1 2
 11/12 szántóvető ***** válasza:
a gyerekkel mi van?egy szót sem írtál róla.ő boldog?
2019. aug. 25. 11:31
 12/12 A kérdező kommentje:

Egy sikeres kislany , jól tanul , sok baráttal , nagyon aktiv .

Nagyon boldog volt kiskoraban , nem tudom ha most is az

2019. aug. 25. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!