Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem örülnek a szüleim,...

Miért nem örülnek a szüleim, hogy lett barátnőm?

Figyelt kérdés

Kicsit furcsa helyzetben vagyok, megpróbálom elmagyarázni. Nem volt még soha barátnőm, de még a baráti társaságom sem volt nagy itthon. A csajozás sem nagyon érdekelt, legalábbis a szüleim nem tudtak róla. Egyetemre más városban jártam, ott már voltak ilyen-olyan lányok, de egyikkel sem lett komoly. Mindig azzal szekáltak, hogy állandóan itthon ülök, mikor akarok már barátnőt, a család többi tagja is meg-megkérdezte. Most lett, összejöttem egy nagyon kedves, aranyos lánnyal, akit egyébként bírnak is a szüleim, de valami mégsem az igazi. 6 hete járunk, és jövő héten elmegyek hozzá pár napra, mivel még tanul és ott albérletben lakik. Ezt mikor elmondtam itthon, nyilván nem mondta anya, hogy nem, de látszik, hogy nem túl boldog.

Szerintetek ebben hol van kivetnivaló?

Mindketten 22 évesek vagyunk, tehát nem is 15 évesek. Szerintem ebben a korban ez már normális, és nem annyiból fog állni egy kapcsolat, hogy hónapokig eljárunk fagyizni, meg találkozunk párszor egy héten.

2019. aug. 24. 07:42
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
A 16-17-es válaszát nem értem. Miért lenne trollkodás a válasza? Csak úgy ír, ahogy egy pszichológus is elemezné a kérdést. És fiúról van szó, nem lányról.
2019. aug. 25. 08:41
 22/22 anonim ***** válasza:
illetve 17-18-asnak írtam.
2019. aug. 25. 08:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!