Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hagyjam az egészet, vagy...

Hagyjam az egészet, vagy menjek rendőrségre? Esetleg máshová?

Figyelt kérdés
Meg akartam látogatni a barátnőm, de anyám nem engedte. Másnapra elvette a pénztárcámat minden iratommal együtt. Vegyük hozzá, hogy már elmúltam 18, mégis úgy gondolja, hogy úgy bánhat velem, mint régen. Szinte mindennap hajba kapunk valami miatt, mert nehezen fékezem vele szemben a dühöt, másrészt mindenért pattog rajtam, kiabál, parancsolgat, és túl gyorsan feldühödik. Azt mondta, jogában áll, hogy nála legyen a személyim. Biztos vagyok benne, hogy csak szarul jövök ki, mert már épp elég volt nyárra a napokig tartó veszekedés és harag, így most még rosszabb lesz. Attól is félek, hogy a rendőrségen megint leblokkolok, mint mindig idegen előtt, ő meg ontja majd a manipulatív kifogásait.

2019. aug. 21. 08:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
26%
2019. aug. 21. 12:07
 12/13 anonim ***** válasza:
19%
Menj nyugodtan a rendőrségre kelleni fog a személyid ahhoz hogy albérletet vegyél ki és a munkakereséshez is, hajrá.
2019. aug. 21. 16:34
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Jelentsd fel anyadat . Ez kozokirattal valo visszaeles. Koltozz el onnan.
2019. szept. 8. 02:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!