Melyik volt a legfájóbb mondat, amit a szüleid mondtak neked valaha?
Azt mondták bár ne születtem volna még, olyan vagyok mint apám, skizofrén, makacs, önfejű, olyan undorító vagyok...
Meg bukott szamár, semmire se vagyok jó, sosem fognak fel venni sehová sem, nem megyek semmire az életben, valamint azt mondták, ha lesz gyermekem kívánják, olyan legyen, mint én :) Janka voltam... Ja és azt is mondták, hogyha apám megtudott csinálni, akkor pénzt is küldjön, valamint még sorolhatnám hetekig az egészet, mert igazából az összes re emlékszem. Ja még azt, hogy biztos a nagymamámtól örököltem a csipö ficamomat, meg a nagyapámtól a Nagy, görbe orromat, O lábat, meg hogy tyúkmellem van, lapos a seggem, a mellem
"Meghalt a nagypapa."
A szüleim arany emberek, soha nem bántottak meg semmivel.
Apam mondta tobbszir, hogy azt hitte kiskoromban, hogy buszke lesz ram.
Illetve par honap mulva negkaptam, hogy "miattad hallgatok ilyen szonoru zenet"
A legdurvabb az volt mikor 2-3 honapja osszevesztunk mert nem akartam vele elmenni nyaralni. Mondta hogy kocsg vagyok. Visszavalaszoltam neki ugyan ezt majd felem jott ordibalva teljes habgerovel egy eles targyal. Ott mondtam le rola teljesen mint apa.
Elkoltoztem albereltbe baratnommel es azota vegre kiegyensulyozott a hangulatom.
Hozzateszem joarc vagyok, segitokesz es IT teruleten dolgozom. Szoval jah. Nekem is kijutott a jobol. :D
"Bárcsak meg se szültelek volna, miattad adósodtam el, hogy legyen mit zabálnod."
Köszi szépen, anya..
Rossz látni, hogy emberek ilyeneket képesek mondani a SAJÁT gyereküknek.
Hál istennek nekem soha nem volt ilyen vagy hasonló, de mindenkinek küldök egy nagy ölelést :( <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!