Hazalátogat a mostohagyerek, mivel fogadhatnám megfelelő módon?
Évekig szívatott a férjem gyereke (nagy gyerekről van szó), aztán nem tetszett neki a házimunka és elköltözött. Most azonban mikor megtudta a férjem, hogy elutazom meghívta hozzánk. Az utazás elmarad.
Semmi kedvem találkozni a kis léhűtő gyerekkel. Mivel fogadhatnám méltóan a sokévi szemetkedeseit meghálálva, de úgy hogy a férjemnek ugy tűnjön kedves vagyok?m
Vagy troll vagy,
vagy pedig aranybányász.
.
Ha troll vag, legközelebb vigyázz, hogy ne szóld el magad!
Ha aranybányász, akkor érdekből vagy a férjeddel, tehát tűrnöd kell, jópofizni, hiszen érdeked ezt kívánja.
.
Miból gondolom ezt?
"Amúgy a férjem is aljas"
Ha ez így igaz, akkor miért vagy egy aljassal?
Ha eltűröd aljasságát, akkor pedig PUSZIVAL KELL FOGADNOD gyerekét, mert ha nem, károd lesz belőle.
Nem ismeritek az elozmenyeket. Nem is reszleteznem, de a ferjemet regebben nagyon szerettem, de pont ez a kis taplo elintezte, hogy a kapcsolatunk megromoljon. En akar most indulnek ki a bejaraton, nincs anyagi akadalya. Csak sajnos a legutobbi ilyen alkalommal a ferjem fogta magat es ongyilkos akart lenni. Valahol megertem, mert a sajat gyereke (gyerekei nem egy van) azok evekig kihasznaltak, ugy beszeltek vele mintha egy utolso csicska lenne. Es en aki kitartottam mellette es probaltam segiteni, tamogatni egyszercsak rajottem minek? Mit kapok en? Semmit. "Aranybanyasz"? Nem is ertettem. Elbuktam az osszes megtakaritott penzem, mert a ferjemre es a gyerekere koltottem. Kozos az ingatlan. Varakozom, hogy lassam a ferjem mar nem labilis es akkor szepen huss elmegyek. Nekem nagyon nincs kedvem temeteshez, meg utana hallgatni a gyereket0, hogy en vittem az apjat a sirba. Ah.
Troll se vagyok. Gyere csereljunk helyet.
Belekopni? :-) azert ennel finomabban is lehet szemetkedni. De persze vegszukseg eseten.
"Stepmom" juj
Mi lenne, ha ennek ellenére elmennél valahová egyedül?
Pl egy közeli városban szobát foglalni, nézelődni, sétálni napközben jó ötlet lehet.
Azért maradsz a férjeddel, mert öngyilkos akart lenni? Simán csak engedsz az érzelmi zsarolásnak.
Nincs anyagi akadálya, hogy lelépj, de te maradsz kínlódni az aljas férjeddel?
Én a helyedben mennék egyedül egy közeli városba nézelődni és pihenni. Egy pillanatig sem fektetnék energiát abba, hogy mást szívassak.
Ugyanis:
1. Nem vagyok aljas.
2. Sokkal jobb dolgom is van ennél.
3. Nem mérgezem magam ilyen gondolatokkal.
Menj el valahova kikapcsolódni kérdező, sokkal jobb lesz, mint azt lesni, hol tudsz keresztbetenni a gyereknek.
Bár ezt nem írta a kérdező, szerintem nem úgy alapvetően aljas a férje (akkor nyilván nem lenne vele), hanem most, ebben a témában. Valószínűleg el akarta sumákolni, és a kérdező tán meg sem tudta volna, hogy ott volt a férj gyereke, míg ő elutazott (mármint ha tényleg elutazott volna). Szóval ebben "aljas" volt, ha úgy vesszük.
Kérdező, én tudom, miről írsz, velem kifejezettem szemét volt a férjem két felnőtt gyereke. Én el nem tudnám képzelni, hogy hozzánk jöjjenek, és akár csak egy kávét letegyek eléjük (főztem pont eleget nekik egy "köszönöm" nélkül, mindezt úgy, hogy átlag felett jól főzök, ha ez számít). Nálam elérték azt a határt, hogy ehhez az asztalhoz nincsenek leültetve, mióta elköltöztek.
Szerintem is menj el valahova egyedül, kapcsolódjál ki. (Vagy ha már nem tudnék hova elmenni, magamra csuknám az ajtót, és olvasnék, vagy kiülnék a teraszra, és olvasnék, férj és kölyök kapják be.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!