Bemutattam a szerelmem a szüleimnek (több lenn). Szerintetek hogyan tegyem túl magam azon, hogy nem volt szimpatikus nekik? 23/L
Szerintem meg ennyire nem kellene hülyének nézned a kérdezőt, azért csak tudja, hogy mi a különbség a "szakma" és a "munka" között.
Azok után, hogy leírta, 8 általánosa van, aztán azt, hogy szakmája? VAgy nem gondolta végig a mesét, vagy buta. Mondjuik akkor legalább egy szinten vannak.
Hát én kiégek ezeken a válaszokon XD
"8 általánossal éppenhogy csak írni meg olvasni tud." Na jó, ezen röhögök a legjobban. Oké, hogy csak 8 általánosa van, igen tanulhatna még. De ti mindjárt kitaláljátok azt is, hogy akinek csak 8 általánosa van nem is ember XDDD Ti mik vagytok, valami Istenek a diplomáitokkal? A kérdező helyében én az ilyen szülőkkel nem is beszélnék. Ti meg helyeseltek. Kérdezem, aki egyetért a kérdező szüleivel, annak a szülei választják meg a párját? Mert nagyon úgy tűnik.
Na, te sem lehetsz egy nagy ész!
Ki a fenét érdekel, hogy te kivel-mivel állsz össze, ha neked mindegy!
Nem te írtad ki a kérdést, nem is neked válaszolt senki!
Mindenkinek joga van a véleményéhez, de csak anélkül, hogy másokat kritizálna az övék miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!