Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Bemutattam a szerelmem a...

Bemutattam a szerelmem a szüleimnek (több lenn). Szerintetek hogyan tegyem túl magam azon, hogy nem volt szimpatikus nekik? 23/L

Figyelt kérdés
A szüleimnek több diplomája van, az egész család “értelmiségi”.. a páromnak “csak” 8 általánosa van. Emiatt közölték, hogy nekem nincs perspektívám ezzel a fiúval, ezt jobb ha elfogadom. Ez annyira lehangolt, hogy elkezdtem sírni. Imádjuk egymást, de félek, hogy ez a mondat fog csengeni a fülemben mostantól, vagy a szüleimmel romlik meg a kapcsolat.
2019. aug. 11. 23:16
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
26%
Most akkor nyolc általánosa van vagy sem? Nem tizenhat évesig tanköteles valaki? (vagy addig járta ki a nyolc osztályt? )
2019. aug. 12. 11:52
 22/35 anonim ***** válasza:
64%
És igen, a nyolc általános az csak. Nem idézőjelesen "csak".
2019. aug. 12. 11:59
 23/35 anonim ***** válasza:
90%

Én nagyon fontosnak tartom - hosszútávon - a partnerek kulturális hasonlóságát.

Rengeteg negatív példát látok a környezetemben, ahol amikor lemúlt a rózsaszín köd, kiütköztek a problémák.

Nem állítom, hogy nem lehetnek elenyésző számú kivételek, de a többségére nem jellemző.

2019. aug. 12. 12:28
 24/35 anonim ***** válasza:
42%
A szüleidnek igaza van, te pedig elég naiv vagy 23 éves létedre. Amúgy 8 általánossal csak akkor van kilátás normális életre, ha mondjuk vállalkozást indít. De kétlem, hogy elég esze és kitartása lenne hozzá, ha még egy középsulit sem tudott elvégezni.
2019. aug. 12. 12:33
 25/35 anonim ***** válasza:
12%

"Szerintem a kérdező pontosan tudja, hogy a fiúnak nyolc általánosa van, arra írta, hogy szakmája, hogy van munkája."

Szerintem meg ennyire nem kellene hülyének nézned a kérdezőt, azért csak tudja, hogy mi a különbség a "szakma" és a "munka" között.

2019. aug. 12. 12:40
 26/35 anonim ***** válasza:
82%
Mondjuk a szüleidnek igaza van.
2019. aug. 12. 12:41
 27/35 anonim ***** válasza:
95%
"szakmája van, dolgozik" " a páromnak “csak” 8 általánosa van" Akkor most melyik? Légyszíves válaszolj kérdező.
2019. aug. 12. 12:44
 28/35 anonim ***** válasza:
74%

"Szerintem meg ennyire nem kellene hülyének nézned a kérdezőt, azért csak tudja, hogy mi a különbség a "szakma" és a "munka" között."

Nem tudja. Egyszerű lélek és azt hiszi, hogy ha valakinek van munkája, akkor már az szakma is. Sok ilyennel találkoztam már. Leírta, 8 általánosa van a barátjának. Akkor miért nézed hülyének a kérdezőt, hogy nem tudja mi a különbség a nyolc általános és a szakmunkás között a különbség?

2019. aug. 12. 13:00
 29/35 anonim ***** válasza:
55%

Egy idő után már nem csak az ágy létezik Kérdező!

El kell tudni beszélgetni a pároddal (nem csak a napi menüről) hasonlóan kell látni a világot, a célokat, a fejlődés irányát.

És ami még nem közömbös, hogy a baráti körben nem szabad, hogy süljön az ember képe a párja miatt! Kivéve, ha az ő szintjén levőkkel barátkoztok, ... ha az neked elég, hogy éppen csak írni-olvasni tudnak úgy ahogy.

A családot - mindkét részről - nem is említem.

2019. aug. 12. 13:22
 30/35 anonim ***** válasza:
85%

Azért nagyon nem egyszerű, ha nagyon különbözőek vagytok bizonyos téren.

Az én tesóm is hű, de szerelmes volt, hozzment egy hasonló sráchoz, mint a barátod. ÉS nem volt egy közös nyaralás, ahonnan boldogan jöttek volna vissza. TEsóm imádja a színházat, a múzeumokat, imád olvasni, a gyerek egyáltalán nem. Unott pofával ment utána mindenhova. Pár év alatt odáig jutottak, hogy a strandra sem mentek ki, mert míg a tesóm olvasgatott, a srác unottan ücsörgött mellete. Egy idő után kb beszélgetni sem tudtak.

2019. aug. 12. 14:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!