Bemutattam a szerelmem a szüleimnek (több lenn). Szerintetek hogyan tegyem túl magam azon, hogy nem volt szimpatikus nekik? 23/L
Én nagyon fontosnak tartom - hosszútávon - a partnerek kulturális hasonlóságát.
Rengeteg negatív példát látok a környezetemben, ahol amikor lemúlt a rózsaszín köd, kiütköztek a problémák.
Nem állítom, hogy nem lehetnek elenyésző számú kivételek, de a többségére nem jellemző.
"Szerintem a kérdező pontosan tudja, hogy a fiúnak nyolc általánosa van, arra írta, hogy szakmája, hogy van munkája."
Szerintem meg ennyire nem kellene hülyének nézned a kérdezőt, azért csak tudja, hogy mi a különbség a "szakma" és a "munka" között.
"Szerintem meg ennyire nem kellene hülyének nézned a kérdezőt, azért csak tudja, hogy mi a különbség a "szakma" és a "munka" között."
Nem tudja. Egyszerű lélek és azt hiszi, hogy ha valakinek van munkája, akkor már az szakma is. Sok ilyennel találkoztam már. Leírta, 8 általánosa van a barátjának. Akkor miért nézed hülyének a kérdezőt, hogy nem tudja mi a különbség a nyolc általános és a szakmunkás között a különbség?
Egy idő után már nem csak az ágy létezik Kérdező!
El kell tudni beszélgetni a pároddal (nem csak a napi menüről) hasonlóan kell látni a világot, a célokat, a fejlődés irányát.
És ami még nem közömbös, hogy a baráti körben nem szabad, hogy süljön az ember képe a párja miatt! Kivéve, ha az ő szintjén levőkkel barátkoztok, ... ha az neked elég, hogy éppen csak írni-olvasni tudnak úgy ahogy.
A családot - mindkét részről - nem is említem.
Azért nagyon nem egyszerű, ha nagyon különbözőek vagytok bizonyos téren.
Az én tesóm is hű, de szerelmes volt, hozzment egy hasonló sráchoz, mint a barátod. ÉS nem volt egy közös nyaralás, ahonnan boldogan jöttek volna vissza. TEsóm imádja a színházat, a múzeumokat, imád olvasni, a gyerek egyáltalán nem. Unott pofával ment utána mindenhova. Pár év alatt odáig jutottak, hogy a strandra sem mentek ki, mert míg a tesóm olvasgatott, a srác unottan ücsörgött mellete. Egy idő után kb beszélgetni sem tudtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!