Hogyan segítsek a lányomnak, hogy jobban érezze magát?
Figyelt kérdés
Van egy 21 éves lányom, aki most itthon van a nyári szünet alatt. Már gyerekkorában is rosszul viselte a szüneteket, mindig egy külön projekt volt kitalálni, hogy mit kezdjünk vele nyaranta. Mi egy eléggé félreeső helyen lakunk (tulajdonképpen egy nagy tanyán vagy gazdaságban), aminek megvannak az előnyei és a hátrányai is. Mindig el kellett küldeni valami táborba, tanfolyamra stb., mert ezek nélkül csak nyűglődött otthon. Nem tudott magával mit kezdeni, teljesen magába fordult, nem is beszélt velünk, sírt, egész nap aludt vagy feküdt az ágyban, szóval tényleg nem volt jól. Viszont az utóbbi években már nem volt erre példa, azért elfoglalta magát, nem kellett kitölteni mindenfélével az egész nyarát és jól volt. Most viszont megint azt látom rajta, mint régebben: pizsamában mászkál egész nap, magától nem csinál semmit, csak fekszik és eszik. Volt egy több hetes egyetemi programon, a barátaival is szokott találkozni és akkor minden rendben volt, de ezeket az alkalmakat leszámítva teljesen magába van zuhanva. Gondolom, hogy hiányoznak neki a barátai, az egyetem, a feladatok, a város stb., mert tényleg egyedül van és nem nagyon tud mit csinálni, szóval megértem. Viszont azért ez akkor sem feltétlenül normális, hogy ez ennyire megviseli, nem?2019. aug. 9. 12:01
12/18 anonim válasza:
Hát21 éves .
Basszus gondolom van jogsija, beül a kocsiba ,bemegy a városba a baratnokhoz.
Én tudom hogy te csak segíteni akarsz, de nem ezzel segítesz.
Ennyi idősen nem.
Lehet, hogy depis, nem?
13/18 anonim válasza:
Őszintén ott már szerintem bajok vannak ha 21évesen egy felnőtt nő nem tudja magát elfoglalni.Ha nem akar programokat szervezni a barátaival vagy nem segít magától otthon,akkor teljen is neki rosszul a szünete.Senki nem halt még bele abba,hogy esetleg ő kezdeményezzen egy találkozót vagy épp segítsen a szüleinek.
14/18 anonim válasza:
"Hogyan segítsek a lányomnak, hogy jobban érezze magát?"
Pl. úgy, hogy ezt a kérdést közvetlenül neki tedd fel és ne a gyakorin...!
Egyébként szerintem csinálhatnátok ti is közös programokat együtt főzőcskézést, kirándulást, hobbit és nem egészséges, hogy egész nap pizsamában dekkol az a lány, kéne neki feladat vagy írasd be nyári tanfolyamra!
15/18 anonim válasza:
Szerintem ha van rá lehetőségetek küdjétek el kresz tanfolyamra már létezik az e-learning szóval be se kell járnia a városba..aztán ha esetleg szokott diák munkázni meg tudja keresni vele az autójának az árát ha ti nem tudtok neki venni.. de az is jó ötlet lehetne ha meg hívná hozzátok a barátait pár napra tudnának kerti partyzni persze normális keretek között.. kirándulni sétálgatni a környéken..biztos szivesen mennének a városi barátai hiszen ők nem ilyen helyen élnek a lányod meg biztos élvezné hogy kicsit ki mozdul a házból és a barátaival lehet..ha ez nem opció akkor keresetek neki olyan hobbi amit ott is tud csinálni.. írtad hogy ha a városban van akkor hobbijával is el van foglalva nem tudom mi lehet a hobbija de ha olyan amit be tudtok szerezni otthonra akkor ez is jó lehet..
16/18 anonim válasza:
Keress rá a woofra. Ingyen szallás munkaért cserebe a világ összes részén biigazdaságokban. Még tanulhatna is valamit amíg utazgat és fiatalok között van. Aztan hatha hasznosítani is tudnátok otthon amit tanult. Ez csak 1 ötlet. Millió fesztivál meg tabor van. Ő nem tud kinezni belőlük és közösen elmenni a barátaival. Érettsegi utan egyik fesztiválról mentünk a masikra. Nem a szüleim szervezték! Pedig csak 18 voltam nem 21. Aztán ismerősökhöz mentem a balatonra. Az ő baratainak nincs nyaralója? Vagy nem szeretnek sátrazni? Tenyleg nem értem a szituációt, hogy miért nem szerevez magának programokat hanunatkozik. Ha én lennék a helyebe tuti sétalnék egy csomót, élvezném a friss levegőt, festenék, fotóznek, kiramdulnék, bicikliznék, kifeküdnek a fűbe, olvasnék egy csomót, finomakat főznék......komyan oeigylem. Franc akar biliárdozni a büdös városban. :) De ha neki erre van igénye miert otthon tölti a nyáriszünetet? Ezt kérdezted már tőle?
17/18 anonim válasza:
Ne haragudj de nehogy mar te talald ki mivel szorakozhatna. Felnőtt nő! Fele ennyi idős gyereket se szorakoztatnek. Ha esetleg kitalal vmit tamogasd benne. Kerdezd meg van e valami baja ennyi.
18/18 anonim válasza:
És neked még kérdezni kell, hogy egy élete teljében lévő 21 éves lány miért érzi rosszul magát egy elszigetelt szar tanyán a semmi közepén?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!