A te családod befogadó vagy inkább elzárkóznak?
NEm viszek a szülőkhöz senkit.(már külön élek) Úgyse tetszett nekik eddig egy sem.
Kényszerből beszélgettek, mert úgy illett, de nem volt szívesen látva.
Apám többet beszél a férjemmel mint velem. Már megszoktam, meg eddig is így volt. Velem nem talál közös témát Apa úgy mint vele. De legalább elvannak, csak hagy barátkozzanak továbbra is, nekem az a jó ha jóban vannak!
Anyával is elbeszélgetnek. Bár Anyával meg én beszélek többet, mert vele meg van közös témám és ritkán is látom őt is.
Elvannak egymással. Azt nem tudom, hogy mennyire szeretik. Már hogy csak elvannak vele vagy szeretik... Nem sűrűn találkoznak, de jóban vannak az biztos.
Én a férjem családjával hát ő....
Én be akartam épülni a családjába, de ők nem akarták. Elbeszélgetek velük, de már megtartom a 3 lépés távolságot és figyelek arra miről mesélek nekik. Sajnos sok dologgal visszaéltek. A férjem huga meg utál minden ok nélkül....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!