Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A te családod befogadó vagy...

A te családod befogadó vagy inkább elzárkóznak?

Figyelt kérdés
Tehát hazaviszed barátnődet/barátodat vagy valamelyik haverodat. Nem is kell hogy ott aludjon, csak egy bizonyos időt ott tölt. Hogyan viszonyulnak hozzá? Beszélgetnek vele ? Vagy esetleg kimutatják ellenszenvüket iránta? Vagy inkább semlegesek?
2019. aug. 8. 15:59
 1/8 anonim ***** válasza:
70%
Totál semlegesek. Nem tudják kezelni.
2019. aug. 8. 16:17
 2/8 anonim ***** válasza:
70%
Befogadó.Amikor a legjobb barátom először volt itt nálunk konkrétan belecsöppent egy családi buliba és Apukám felvette nyári munkára a cégünkhöz.🤦🏼‍♀️
2019. aug. 8. 16:21
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Normálisan viselkednek velünk, normálisan viszonyulnak hozzájuk. Elcseverésznek, megkínálják őket mindenfélével, hívják őket vacsorázni, hazaviszik őket kocsival ha szükséges stb., de nem csinàlnak belőle nagy ügyet, ha átjön hozzám valaki. Elsődlegesen hozzám jönnek, szóval hagynak minket és mennek a dolgukra, de nem ellenszenvesek vagy ilyesmi.
2019. aug. 8. 16:41
 4/8 anonim ***** válasza:
33%

NEm viszek a szülőkhöz senkit.(már külön élek) Úgyse tetszett nekik eddig egy sem.

Kényszerből beszélgettek, mert úgy illett, de nem volt szívesen látva.

2019. aug. 8. 16:51
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon befogadóak. Én még csak egy barátomat mutattam be, aki tinikori szerelem, és már tíz éve együtt vagyunk, de húgomnak több tartós kapcsolata is volt, mindenkit szeretettel fogadott a család.
2019. aug. 8. 18:01
 6/8 Metionin ***** válasza:
100%
Ilyen szempontból teljesen elzárkózó. Gyerekként a házunkat se mutathattam meg más gyerekeknek, nehogy jönni akarjanak játszani. Én se mehettem senkihez. Ottalvás meg pláne tabu. Anyám utálja a gyerekeket. Nagyobb iskolás koromban volt egy osztálytársam aki néha átjött sakkozni (versenyekre jártunk) vagy játszani de mindig nagyon várta hogy elmenjen. Én sem szívesen hívtam igazából mert anyám állandóan leste hogy mit csinálunk, mit játszunk és amikor elment a kislány, kritizálta hogy miket beszélgettünk meg mit játszottunk.
2019. aug. 8. 19:16
 7/8 anonim ***** válasza:

Apám többet beszél a férjemmel mint velem. Már megszoktam, meg eddig is így volt. Velem nem talál közös témát Apa úgy mint vele. De legalább elvannak, csak hagy barátkozzanak továbbra is, nekem az a jó ha jóban vannak!

Anyával is elbeszélgetnek. Bár Anyával meg én beszélek többet, mert vele meg van közös témám és ritkán is látom őt is.

Elvannak egymással. Azt nem tudom, hogy mennyire szeretik. Már hogy csak elvannak vele vagy szeretik... Nem sűrűn találkoznak, de jóban vannak az biztos.

Én a férjem családjával hát ő....

Én be akartam épülni a családjába, de ők nem akarták. Elbeszélgetek velük, de már megtartom a 3 lépés távolságot és figyelek arra miről mesélek nekik. Sajnos sok dologgal visszaéltek. A férjem huga meg utál minden ok nélkül....

2019. aug. 9. 09:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Befogadó. Sokszor kifejezetten mondják is, hogy nyugodtan hívjam át a barátaimat, és ha átjön valaki, kedvesen elbeszélgetnek vele, ha úgy adódik, de nincsenek "rátelepedve" hagyják, hogy velem legyen(ek), hiszen hozzám jött(ek). Ha elment, szokták is kérdezni, hogy jól érezte-e magát.
2019. aug. 11. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!