Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyámék kidobhatnak itthonról,...

Anyámék kidobhatnak itthonról, ha megtudják, hogy homoszexuális vagyok?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, de mér évek óta tudom, hogy a saját nememhez vonzódom. Itthon sosem volt még téma a homoszexualitás, nem is mertem felhozni ezt, úgy voltam, hogy ráérek még ezt elmondani később.

De most a Coca Colás plakátok kapcsán tévézés közben anyám kifejtette a véleményét erről és nagyjából legszívesebben kiirtana minden olyan embert, mint én.

Nagyon félek, hogy gyűlölni fog, ha véletlen megtudja. Ilyenkor kirakhatnak otthonról a szüleim?

2019. aug. 7. 23:10
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
97%

"Nagyon nagy fájdalom lehet ez egy szülőnek, hiszen ezzel megfosztod az unokáktól is. Nincs folytatása a családnak, a névnek, kihal minden, amit az ősök adtak össze a családnak és neked"

Ha a kérdező azt jelentené be, hogy ő katolikus pap szeretne lenni, akkor is ugyanez lenne a véleményed???

Az is nagyon fájna a szüleinek?

2019. aug. 9. 09:24
 32/34 A kérdező kommentje:
Szerintem ha katolikus pap akarnék lenni, az is fájna nekik. Nem hívők 🙄😅
2019. aug. 9. 10:20
 33/34 anonim ***** válasza:
33%
32-es, a katolikus szülőknek az talán nem fájna. De ki tudja...viszont a tudatos gyerektelenség szintén sok szülőt bánt. De ezt nem önzőségként kell felfogni részükről, legalábbis addig nem, amíg csak eleinte hozzák fel ezt. Idővel "illik" belenyugodniuk, de ha magánál a coming outnál kiborulnak kicsit, azt még nem szabad egyből úgy felfogni, hogy ők milyen önzők. Nekik is vannak érzéseik, ahogy a meleg gyereknek is, és hagyni kell nekik időt, hogy feldolgozzák. Akkor van gáz, ha pár nap, pár hét alatt sem megy ez nekik, és ellenségessé válnak. Sajnos full homofób szülőknél ez játszik.
2019. aug. 11. 12:51
 34/34 anonim ***** válasza:
47%
Nekem meg azt hiszik, hogy az vagyok, pedig nem... Ezt azért feltételezi anyám, mert egy férfi a háttérképem (Ami egyébként egy zenekar egyik tagja) Szóval mindig ezt vágja a fejemhez. Pedig ő is tudja, hogy nem vagyok az...
2019. aug. 16. 18:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!