Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » 17 évesen kidobhatnak otthonró...

17 évesen kidobhatnak otthonról? Vagy kötelező betöltenem a 18-at?

Figyelt kérdés
Nincs kedvem robot munkát végezni,és más lehetőségem úgy sincsen,tanulni meg azért nem akarok,mert nem tetszik egyik szakma sem. Így felesleges energiát fektetni bármibe is. Nem lennék teher nekik.
2019. ápr. 17. 10:15
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
94%
Ez ugye egy provokatív troll kérdés, mert ezt te sem gondoltad komolyan?
2019. ápr. 17. 10:24
 2/29 anonim ***** válasza:
94%

"Nem lennék teher nekik." Miből akarod eltartani magad?

Meg kell várniuk, ameddig betöltöd a 18-at.

2019. ápr. 17. 10:24
 3/29 anonim ***** válasza:
97%
Te is szépen lépegetsz az élet fokozatain.Valami szakmát kell tanulnod mibõl akarsz megélni?!
2019. ápr. 17. 10:27
 4/29 anonim ***** válasza:
96%
Ez a nem "lennék teher nekik" elég érdekes. Nem is kell neked, enni, inni, tisztálkodni, csak ott lennél magadnak aztán kész? Vagy "egyéb" forrásokból teremtenéd meg magadnak az anyagiakat?
2019. ápr. 17. 10:27
 5/29 A kérdező kommentje:
Nem provokatív kérdés,miért lenne az?
2019. ápr. 17. 10:28
 6/29 anonim ***** válasza:
96%
Se dolgozni nem akarsz se tanulni, de gondolom ahhoz lesz majd képed, hogy idegenekhez odamenj egy kis aprót kérni, vagy egy szál cigit. A "legjobb" amikor áll az ember vár valamire, vagy valakire, aztán megtalálják az ilyen erejük teljében levő 20-as, 30-as emberkék, előadják a bemelegítő, puncsos szöveget, persze a vége mindig az, hogy nincs-e egy kis apróm, vagy egy szál cigim. Különben én vagyok a birka, mert megsajnálom őket és adok nekik, de legközelebb megmondom, hogy én is a dohányboltban vettem, biztos kiadják neked is! A másik kedvencem, amikor nincs nálam apró, azt hiszi, hogy nem akarok sdni, erre jön a "bűvös" kérdés: "Neked van családod?" Mintha én mondtam volna bárkinek egy szóval is, hogy csupasz s.ggre, a semmire vállaljon gyereket, majd én pénzelem.
2019. ápr. 17. 10:48
 7/29 anonim ***** válasza:
94%
Ha te így allsz hozzá a dolgokhoz,akkor a szüleidtől se várd el,hogy egy tányér etelt eléd rakjanak. Most 17 vagy,ami azt jelenti,hogy pár hónap múlva 18 leszel. Addig mi fog változni?akkor már nyugodtan kirakhatnak,de ilyen felfogással neked akkor sem lesz jobb a helyzeted. Vagy millióid vannak a bankban,amit 18 évesen felvehetsz?
2019. ápr. 17. 10:52
 8/29 A kérdező kommentje:
Nem fogok senkitől sem kéregetni.
2019. ápr. 17. 11:00
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
És miből fogsz élni?
2019. ápr. 17. 11:05
 10/29 anonim ***** válasza:
100%
hogyan nem lenél nekik teher?
2019. ápr. 17. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!