Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Egy nCore fiók több IP címről?...

Egy nCore fiók több IP címről? Ezért kidobhatnak?

Figyelt kérdés

Laptopomon használom az ncore fiókomat. Több helyre hurcolom magammal a laptopot, ezért van hogy egy nap 4 IP címről is bejelentkezem. Abból baj lehet, ha itthon kezdek el letölteni valamit, majd napközben viszem magammal a laptopomat a cégbe, ott folytatom a letöltést, este pedig otthon fezezem be/seedelem.

Ezért a Staff nem szól semmit? Vagy ezzel így nincs gond?

Valamint:

Ha én ugye a saját fiókomat használom a laptopomról, a tesóm pedig szintén a saját fiókját használja, de asztali gépről. Az IP címünk pedig egy, mivel ugyan azon a routeren vagyunk. Ebből lehet gond? Vagy ha két külön gépről használjuk azt nem érzékelik dupla accountnak?

2018. jan. 2. 12:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Wiki! A "dupla account" cikkben minden lehetséges variációra leírja hogy szabad-e vagy sem.
2018. jan. 2. 12:44
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz ebből semmi probléma, ha mindig visszatöltitek normálisan a torrenteket akkor nem lenne értelme sem kidobni.
2018. jan. 2. 12:44
 3/4 P.O.C. ***** válasza:
100%
Nekem eddig nem volt belőle bajom. Otthon és a melóhelyen is használom már évek óta.
2018. jan. 2. 12:45
 4/4 anonim ***** válasza:

Több gépről is, több IPről használom az enkórt.

Egyszerre. Most is

Eddig nem szóltak, nem is figyelmeztettek.

Igaz, elite vagyok, >30 terás visszatöltéssel és ~5.000-res helyezéssel.

2018. jan. 2. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!