Hogy mondjam el otthon, hogy elköltözök?
Anyámmal, mamámmal és bátyámmal lakok. Egyikükkel sem beszélünk.
Bátyámmal 10 éve nem beszélünk csak köszönünk egymásnak, anyám csak veszekszik és ordibál velem, újabban meg is pofoz ha úgy van, tehát már vele sem beszélek pár hónapja. Mamám meg csak egyszerűen nem folyik bele semmibe, de köszönésnél többet vele sem kommunikálok.
Úgy döntöttünk a barátommal, hogy hozzá költözök ahol tárt karokkal várnak.
Legszívesebben szó nélkül lelépnék egyik napról a másikra.
De emberileg több szorult belém szerintem mint beléjük, ugyhogy gondoltam illene mondani valamit, hogy mostantól nem látnak többé. Csak nehéz ilyen emberekkel, akikkel még soha semmit nem beszéltem meg (normálisan).
21/l
Nem értem...ha van havi 200-ad, akkor minek vagy otthon, ha neked olyan x@r ott?
És a srácék, akkor is ott tartanak, ha esetleg nem lesz fizud? >:)
21-nek:
Azért mert hülye vagyok, tudom, és folyton reménykedek, hogy valamikor jobb lesz. De már nem hiszem.
Sokan írtátok, hogy ha a srác kidob...stb. Már egy ideje tervezzük, hogy összeköltözünk tehát előbb utóbb úgyis megtörténne. Már sokszor meg beszéltük azt is hogy hosszútávra tervezzük mindketten. Illetve nem hiszem hogy azon gondolkodik hogy a közeljövőben kidobni mert akkor nem ajánlotta volna fel hogy oda költözzek.
Persze bármi közbe jöhet, igen. Viszont még mindig jobb ha a nehezebbik utat választom (hozzá költözök) és boldog vagyok, mint az hogy a könnyebbik utat választom (itthon maradok) és lelkileg tönkre megyek.
Valaki írta itt hogy néha járj haza csak, a többi idõt pedig töldsd a barátodnál,ez jó ötlet szerintem, havi 2-3 napra haza mész a barátoddal együtt menj inkább akkor csak nem pofoz meg anyád, ezt csak úgy leg utolsó esetben vésztartaléknak meg hagynám, barátodhoz csak ideiglenes lakcímed legyen, a pénzt amit keresel próbáld meg legalább 20-50%-át félre rakni,amirõl csak te tudj ez olyan vész tartalék és akár még biztos hogy később jól fog jönni,nyilván azért élj és szórakozz is mert az is nagyon fontos.
Sokan írták hogy menj albérletbe, de szerintem az kidobott pénz,nyilván ezt neked kell el dönteni, amíg van hol laknod és egyetemre járnék addig nein nagyon mennék albérletbe,szerintem a barátodnál jó megoldás ha oda költözöl de szerintem fontos a dugi pénz mert nem akarok negatív lenni de bármikor megtörténhet akár mi pont mikor nem is gondolnál rà, sokan nem gondolkodnak elõre csak élnek a napról napra ezért sem jutna elõrébb ezt tapasztaltból momdom mert én is így voltam és tapasztaltam más családtagomom is,rossz a helyet a családodnál de azért C tervnek én meg hagynám magamnak õket, akàr csúnya dolog de ez van, ahogy írtam a pénzt amit majd gyûjtesz később akár tudsz belõle lakást vagy házat venni, àllítólag azt mondják csak az első 1 milliót nehéz össze gyűjteni aztán egyre könnyebb lesz, mondjuk az szerintem hibát követ el aki nagyon nehezen össze gyűjti aztán el költi 2 nap alatt,bocs ha untatalak volna, sok sikert szeretnék kívánni,hajrá, bármire képes vagy csak akarni kell és tenni érte :-)
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!