Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el otthon, hogy...

Hogy mondjam el otthon, hogy elköltözök?

Figyelt kérdés

Anyámmal, mamámmal és bátyámmal lakok. Egyikükkel sem beszélünk.

Bátyámmal 10 éve nem beszélünk csak köszönünk egymásnak, anyám csak veszekszik és ordibál velem, újabban meg is pofoz ha úgy van, tehát már vele sem beszélek pár hónapja. Mamám meg csak egyszerűen nem folyik bele semmibe, de köszönésnél többet vele sem kommunikálok.

Úgy döntöttünk a barátommal, hogy hozzá költözök ahol tárt karokkal várnak.

Legszívesebben szó nélkül lelépnék egyik napról a másikra.

De emberileg több szorult belém szerintem mint beléjük, ugyhogy gondoltam illene mondani valamit, hogy mostantól nem látnak többé. Csak nehéz ilyen emberekkel, akikkel még soha semmit nem beszéltem meg (normálisan).

21/l

2019. aug. 6. 13:13
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
95%
Csendben elmennék. Egy hét után térj haza vmiert. Ha megkerdezik, merre vagy, mondd, hogy a barátodnak alszol mostanában. Aztán néha járj haza... Fel se fog tűnni szerintem nekik, h nem laksz otthon, ahogy leirtad őket. 🤐😆
2019. aug. 6. 15:07
 12/28 anonim ***** válasza:
77%

"Itthagyom a tanyátokat,

Hüm-hüm-hümm az anyátokat!"

2019. aug. 6. 15:40
 13/28 anonim ***** válasza:
75%
Most komolyan, költözéspártiak, írjátok már le, hogy majd hová megy, ha lelép otthonról, és a csávó is kirakja?
2019. aug. 6. 16:08
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Legyen annyi pénzed eltéve egy bankszámlára amit csak te tudsz hogyha gàz van legyen mihez nyúlnod.
2019. aug. 6. 16:19
 15/28 anonim ***** válasza:
96%

14.-nek.

Mibű?

Diákmelóból, úgy, hogy nyilván illik/kell beadni a srácéknál a kasszába?

2019. aug. 6. 16:21
 16/28 A kérdező kommentje:
Múlthéten egész héten a barátomnál voltam pedig nem szoktam ilyen sokáig máshol lenni. De egyikük sem keresett semmilyen formában hogy élek-e még vagy valami...pedig nem szóltam senkinek semmiről.
2019. aug. 6. 16:32
 17/28 A kérdező kommentje:

Nyílván adok a kasszába, a bérleti díj alig van 10.000.- (nem megyek bele miért), + rezsi nem tudom mennyi de legyen kb 30-40 ezer Ft és ez mind három felé oszlik.

Szerintem vállalható úgy hogy kb 150-200 körül keresek suli mellett is.

2019. aug. 6. 16:35
 18/28 anonim ***** válasza:
82%
150-200 suli mellett? Akkor tedd össze a két kezedet, mert sokan ennyit keresnek nyolc órás főállásban.
2019. aug. 6. 16:41
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyit keresel, akkor legrosszabb esetben egyedül is tudsz bérelni lakást, tehát megvan a válasz a 13. hsz-ra.
2019. aug. 6. 16:42
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
A lényeg az hogy neked biztosnak kell lenned magadban és kész tények elé kell állítani őket. Én mondjuk pár hónappal azelőtt már kezdtem őket szoktatni a gondolathoz hogy "mi lenne ha..."
2019. aug. 6. 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!