Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kivel legyek? Menjek apához?

Kivel legyek? Menjek apához?

Figyelt kérdés

Édesapámmal és az ő családjával éltem, de egy hónapja külön mentek. Apa a munkájából adódóan nem tud engem nevelni (kamionos, 4-5-6 hétre kimegy), ezért a mostohaanyámmal maradtam. Apa amúgysem sokat nevelt, de amióta szétmentek, többet szeretne foglalkozni velem.

a motohaanyám 100ezret kér az eltartásomért, apa ezt nem látja teljesen reálisnak.

Mivel februárban 18 éves leszek, ezért arra gondoltam, hogy apához költöznék, de nem tudom. egyedül fura lenne 18 évesen több hétig.

apa ma azt mondta lehetne macskám is, hogy ne legyek teljesen egyedül.

Szerintetek? Menjek apához? Van köztetek olyan, aki 18 éves korában már egyedül lakott? hozzáteszem, én még 2 évig fixen tanulok.

2019. aug. 4. 21:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
59%

" Ha van saját lakása apudnak, akkor esetleg kiadhatod az egyik szobát , te meg laksz a másikban, akkor már nem leszel egyedül." - Azért az apja megkérdezése nélkül ez durva lenne!

Kérdező! Mások bármit megadnának egy ilyen lehetőségért. Te megkaptam, használd ki.

2019. aug. 5. 05:04
 12/16 anonim ***** válasza:
69%

Ki mondta, hogy anélkül tegye? :D

Anélkül nem is tudná, amíg 18 alatt van, vagy soha, ha az apa a tulaj.

2019. aug. 5. 07:48
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

Persze, hogy apudat válaszd.

Nagyon jó lesz ,ne félj

2019. aug. 5. 09:29
 14/16 anonim ***** válasza:
15%
18 évesen miért várod, hogy bármelyik szülőd is elláson?
2019. aug. 5. 13:34
 15/16 anonim ***** válasza:
49%
Csak én nem értem hogyan van ez?! Van az apukád neki van egy párja ő a mostoha anyukád ő él x helyen apud kamionos ha végez és haza jön akkor nem a mostoha anyukádhoz megy haza hanem egy y-on helyre ahova költöznél? igy akkor mégis hogy lehet a mostoha anyukád? illetve ők hogy találkoznak meg ha te a párjánál laknál akkor hogy találkoznátok ha ti x gelyen laktok apud háza meg y helyen van? ne haragudj ha hülyeséget kérdeztem de nekem az jött le hogy 2ház egyik itt másik ott..de azért tisztázd apuddal hogy ha az ő házába mész oda is kell legalább egy 100as hogy meg tudj élni még ha a számlákat nem is te füzeted be.. kaja ruha suli tisztitó szerek..nyilván be vásárolhat ő is de kell hogy neked legyen otthon pénzed hogy tudj mihez nyulni ha kell és apud ép dolgozik..
2019. aug. 5. 13:38
 16/16 anonim ***** válasza:
előző voltam eddig nem vettem észre hogy szétt mentek.. igy egyértelműen apukád
2019. aug. 5. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!