Apám szerint gáz amit csinálok. Tényleg olyan gáz lenne?
14 éves korom óta gyűjtöm a parókákat. Eleinte csak az olcsó ajándékbolti parókákat tudtam megvenni, mivel a zsebpénzemből annyira futotta. De mióta dolgozom (3 éve), azóta csak jobban kibővítettem a kollekciómat, leginkább élethű, minőségi parókákkal, amik nem 2-3 ezer Ft-ba kerülnek. A szobám konkrétan parókákból áll. Néha, ha olyan kedvem van, és van szabadidőm is, akkor mielőtt elmennék valahova, felveszek egy parókát, és hozzáillő sminket csinálok. Tegnap apámmal dumáltunk, és ő hozta fel, hogy szerinte iszonyat gáz, amit csinálok. Az is, hogy "hajakat gyűjtök", és az is, hogy parókában megyek ki az utcára néha, mikor nekem is van hajam. A parókáim, amiket utcára is hordok, élethű parókák, nem azokat az olcsó színes műanyagokat kell elképzelni, igazi hajnak néznek ki, és rikító/feltűnő színük sincs.
Tudom, ne legyen az életben ennél nagyobb gondom, stb. De eléggé zavarnak a dolgok amiket apám mondott, úgy állította ezt be, mintha olyan nagy dolog lenne, pedig ez nekem csak egy hobbi, ha lehet így nevezni.
Mit gondoltok?
20/L
Köszönöm!
Utolsó, ugye? Milyen jó érzés 1 napra akár teljesen más embernek lenni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!