Apám szerint gáz amit csinálok. Tényleg olyan gáz lenne?
14 éves korom óta gyűjtöm a parókákat. Eleinte csak az olcsó ajándékbolti parókákat tudtam megvenni, mivel a zsebpénzemből annyira futotta. De mióta dolgozom (3 éve), azóta csak jobban kibővítettem a kollekciómat, leginkább élethű, minőségi parókákkal, amik nem 2-3 ezer Ft-ba kerülnek. A szobám konkrétan parókákból áll. Néha, ha olyan kedvem van, és van szabadidőm is, akkor mielőtt elmennék valahova, felveszek egy parókát, és hozzáillő sminket csinálok. Tegnap apámmal dumáltunk, és ő hozta fel, hogy szerinte iszonyat gáz, amit csinálok. Az is, hogy "hajakat gyűjtök", és az is, hogy parókában megyek ki az utcára néha, mikor nekem is van hajam. A parókáim, amiket utcára is hordok, élethű parókák, nem azokat az olcsó színes műanyagokat kell elképzelni, igazi hajnak néznek ki, és rikító/feltűnő színük sincs.
Tudom, ne legyen az életben ennél nagyobb gondom, stb. De eléggé zavarnak a dolgok amiket apám mondott, úgy állította ezt be, mintha olyan nagy dolog lenne, pedig ez nekem csak egy hobbi, ha lehet így nevezni.
Mit gondoltok?
20/L
Nem mindennapi az biztos.
De néhány amerikai videókban is látni ilyet hogy kisminkelik magukat és parókát vesznek fel hozzá.
Nem mindennapi, az ilyeneken pedig megdöbbennek az emberek. Az értelmesebbek ezen gyorsan túllendülnek és megy tovább az élet, akik viszont beszűkült elmével tekintenek a világra az ilyen furcsa dolgokra azonnal támadnak, mert ugye "nem normális".
Az én hobbim is megdöbbenést szokott kiváltani az emberekből, de szerencsére a környezetemben mindenki "elfogadja". Ráadásul pont nemrég fedeztem fel egy fészbúk csoportot, és kiderült, hogy nem csak külföldön, de Mo-n is van több száz olyan hülye, mint én. Ez engem is megdöbbentett. =D
En gyerekkent szalvetakat gyujtottam. Ne kerdezze senki mi a fszert... :D en se tudom, egyszeruen tetszettek a szep es kulonleges szalvetak akkoriban. Emlekszem mindenhonnan begyujtottem egyet, pl. eskuvok, valami flancos etterem stb..
Azota kinottem es kibsztam mindet. Kellenek ilyen kis korszakok, hobbik az ember eletebe. Ettol leszel te magad. Ne aggodj ki mit gondol. Ugysem mutogatod, csak a sajat boldogsagod miatt vannak. Senkinek semmi koze hozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!