A Merula intimtölcsér: Hiába próbálom a videó szerint csinálni, nem nyílik ki. A felhelyezéssel is kínlódok. Amikor meg fenn van, és úgy érzem, jó, akkor sem tudom "ellenőrizni", tényleg jó-e. Mit csinálok rosszul?
Nem vettél nagyobbat mint kellene? Mert ha igen, akkor lehet, hogy azért nem nyílik ki, illetve ha jó a méret, akkor a fogószárnál próbáld elforgatni, nekem úgy szokott kinyílni.
Felhelyezéshez használj sikosítót, azzal tényleg egyszerűbb, illetve a "C" vagy "tulipán" hajtogatással a legkönnyebb felhelyezni.
Mindig ügyelj arra, hogy a hajtogatott rész nézzen lefelé, ds úgy próbáld meg felhelyezni. Illetve tényleg úgy fogd meg, hogy ne csússzon szét.
Ellenőrizni én úgy szoktam, hogy felnyúlok egy újjal a kehely mellé és körbe tapogatom. Arra mindig figyelj, hogy nagyon tiszta legyen a kezed!
A "C" hajtogatással nekem se sikerült soha, nem is értem, az hogy működhet bárkinek... :D
Én vagy a "seven fold"-ot szoktam használni:
(Kilapítod, és az egyik "sarkát" lehajtod oldalra, hogy a szegély egy 7-es formát vegyen fel)
vagy még a "half diamond" is nagyon jól bevált, csak egy idő után lusta lettem hozzá:
(Videón talán ez érthetőbb)
Ellenőrizni nem nehéz, én berakás után be szoktam dugni mellé az ujjam hegyét, csak pont annyira, hogy meg tudjam forgatni - ha ez sikerül, akkor tuti.
Ha semmiképpen nem akar kinyílni, akkor két dologra tudok gondolni:
- rossz méret
- túl puha anyag
Mielőtt felhelyezed a tölcsért tapogasd ki, milyen irányba áll a méhszájad, nagyon könnyű eltolni a kelyhet mellette rossz irányba. Én így jártam az első pár alkalommal és csodálkoztam, miért szivárog...
Itt egy kép, ami alapján talán jobban érthető, miről beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!