Hogyan lehet hozzáállni normálisan ahhoz, ha anyám 20 év válás után is szapulja az apámat?
Már rég felnőttünk, tesóm meg én, már rég külön életünk van, anyámnak is van már 15 éve kapcsolata, de mégis állandóan az apánkat szidja. Tesóm már emiatt régóta nem beszél vele, lehet ő csinálja jól...
Én még próbálom tűrni, de volt, hogy lecsaptam a telefont, amikor felkezdte apámat.
Mindig azzal kezdi, hogy beszéltem-e vele mostanában, meg hogy látta facebookon, hogy apám elvitte a párját ide meg oda, bezzeg minket soha nem vitt el, milyen háza van apámnak bezzeg nekünk nem csinált ilyet...
Elhiszem, hogy sok benne a tüske, hiszen a férje volt, és a két gyerekének az apja, de már hiába mondom neki, hogy már semmi közük egymáshoz, és lépjen végre túl, akkor én vagyok a rossz, mert "apám mellé álltam"
Ha őszintén megmondom, hogy nem beszéltem vele, azt nem hiszi el, ha azt mondom beszéltem vele, akkor elkezdi firtatni, hogy mit, hogy beleköthessen. Már mondtam neki, hogy semmi köze hozzá, apámnak se mondom el, hogy vele mit beszélgetek.
Tesómhoz fordultam, aki annyit mondott, hogy anyu kezd becsavarodni, és nem normális amit művel velünk.
Mit tehetek még?
32 N
1-es: már mondtuk neki, hogy keressen fel egy orvost, de annyira el van telve magától, hogy lenéz minket, gyerekszájként veszi, és nem vesz minket komolyan, pedig már 30+ osok vagyunk tesóm meg én.
2-es : Mondjuk a jóapám egyáltalán nem szent, azért váltak el, mert többször megcsalta anyámat. De ettől függetlenül igazad van.
Na "erre jó" a facebook.
Mert rengeteg nő figyeli titokban az exeit még sok év távlatából is,
és nem bírják elviselni, hogy van az exeknek rendezett életük ő utánuk is.
"többször megcsalta anyámat."
Biztosan meg volt rá az oka.
Talán akkor is elviselhetetlen volt vele anyátok, és ilyen áron próbált megmaradni a családban, pont miattatok.
Azután amikor végleg betelt a pohár, lelépett.
De erről inkább apátokat kérdezd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!