Az gáz ha 22éves nő létemre még mindig "nyuszi" nak hívnak a szüleim?
Figyelt kérdés
Engem nem zavar, csak érdekel mas véleménye2019. júl. 30. 22:50
11/26 anonim válasza:
Engem apum picurinak szólít néha még mindig. Nem gáz.
12/26 anonim válasza:
Szerintem sem gáz. Engem anya Babának hív, 21 vagyok.
13/26 anonim válasza:
Kérdező, miért lenne gáz? Mi a párommal cicázzuk egymást, szerintem egy kezemen meg tudnám számolni, hányszor szólítottuk a másikat keresztnéven a 22 év alatt - 39/N - 55/F
14/26 anonim válasza:
Inkább nyuszi, mint cica. Én apunak Bömbi vagyok. (30l)
15/26 anonim válasza:
Én Babának hívom a 22 évesemet néha :)
16/26 anonim válasza:
Ha már verseny : a páromat az anyukája "Anyáénak" hívja. 26 éves férfit. Nem gáz, de legközelebb ha itt vannak akkor úgy szólítsam hogy "Katikáé"?
Egyébként cuki a nyuszi.:)
17/26 anonim válasza:
Apukám a mai napig Prücsöknek,nagyim meg Kincsemnek hív :) 16/L
18/26 anonim válasza:
mi mindig Manócskák vagyunk, mostmár néha azért a korunk miatt (26 & 29) csak Manó.
19/26 A kérdező kommentje:
#7 leírtam h szerintem nem gáz. Masodszor pedig mibol gondolod hogy a nyakukon élek?
Amugy sokan leirták hogy a parjukkal hogy becezik egymást ami nem ertem hogy jon ide a szulo-gyerek kapcsolathoz.
2019. júl. 31. 08:20
20/26 anonim válasza:
Nem. Mindenkinek lehet beceneve kiskorában, ami aztán rajta ragad, mint egy kinőtt ruha. Most a Váratlan utazásból Laura jutott eszembe, akit ugye Kis Bogárnak szólított az apja. Aztán amikor találkozott a későbbi férjével, cikinek érezte. De volt egy ismerősöm, aki mondta, hogy Ő az apját Papamacinak, az Anyját meg Anyucicának szokta becézni. Attól, hogy Anyud és Apud úgy szólít, egy idegennek nem muszáj eltűrnöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!