Van itt olyan, akinek a gyereke borderline személyiségzavarban szenved, mennyire terheli meg a család életét?
Figyelt kérdés
gyerek alatt nem gyerekkorút értek, hanem kamaszt, felnőttet, a borderline-t nem is diagnosztizálják gyerekeknél.2019. júl. 30. 13:21
1/2 anonim válasza:
Én borderlineos vagyok, tenni kell érte és kordaban lehet tartani. 33 èves vagyok, huszas éveim közepén volt 3 év ami borzaszto volt. Nekem a gyogyszerek nem nyujtottak megoldást, a mellékhatasok rosszabbak voltak mint az eredeti betegsegem, ugyhogy nem is szedtem őket sokaig.
2/2 anonim válasza:
Szerintem változó. Én kevert személyiségzavaros vagyok. Biztos nem egyszerű velem,de anyámon kívül más is tudja, szóval annyira azért vészes sem lehet .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!