Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám ellenzi, hogy bizonyos...

Anyám ellenzi, hogy bizonyos fehérneműket hordjak hordjak. Mit csináljak ezzel? 16l

Figyelt kérdés

Mivel mindig vele együtt megyek vásárolni, és ha zsebpénzből veszek azt úgyis észre veszi.

Nekem sokkal kényelmesebb sportmelltartót hordani, de szerinte meg hülyeség.

Totál logikátlan érvei vannak ellene. Az egyik az, hogy túl férfias.(Ne kérdezze senki, hogy ez hogyan....) A másik kedvencem, hogy mivel nincs benne merevítő, tuti nem tart. Amúgy szerintem nincs igaza, egy-kettő volt nekem régebben, de nem vettem ezt észre.

Illetve van még egy valami, amit még fel se hoztam neki. Szeretném kipróbálni, hogy milyen tangát hordani. Viszont emlékszem, hogy régen sokszor megjegyezte utólagosan, amikor meglátott egyet mondjuk egy boltban, hogy tuti kényelmetlen, meg amúgy is kvás...

Főleg a melltartóval kapcsolatban akarom meggyőzni, de nem tudom, hogy hogyan.

Valami tipp mind két "problémára"?16l

2019. júl. 29. 20:34
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
7%
"Tanga meg azért alap egy ruhatárban"
2019. júl. 29. 23:04
 22/27 anonim ***** válasza:
85%
Tanga tényleg kényelmetlen bevág a fenekén az embernek ,egy normális bugyi mindehhez jó , melltartó kinek mi vállik be ,van akinek sport melltartó,van akinek merevitös,várás nélküli ,beszéljétek meg .
2019. júl. 30. 07:33
 23/27 Metionin ***** válasza:
88%
#15. Nem mindenkinek látszik át a mellbimbója. Az enyém pl. befelé fordul mióta élek, konkrétan 2 lyuk van a helyükön. Meg rendszeresen vagyok körülvéve sportmelltartós vagy testhezálló jelmezes lányokkal és még egynek sem láttam a bimbóit.
2019. júl. 30. 13:20
 24/27 anonim ***** válasza:
72%
Mióta téma, divat az, hogy ne dudorodjon át a ruhán a mellbimbó? Bélelt, vagy vastag anyagból készült melltartót hordjon mindenki 38 fokos melegben is (amikor csak valami egész vékony felső van rajta), nehogy kiderüljön az (amit amúgy is tud mindenki), hogy van mellbimbója? Régebben ez az egész egyáltalán fel se merült. Mióta kell erre (is) figyelnie annak, aki nem akar közönségesen kinézni?
2019. júl. 30. 13:31
 25/27 oddbarbie1975 ***** válasza:
92%
Én is anyuka vagyok. A kisebbik lányom annyi idős, mint a kérdező. De soha nem eggyütt megyünk fehérnemüt venni. A lányom megmutatja a neten mit szeretne és ha normális a fazon adok rá pénzt. A tanga szerintem is butaság ennyire fiatalon.
2019. júl. 31. 15:16
 26/27 anonim ***** válasza:
33%

Kaptál egy csomó választ, de kiemelted.

Gindolom se 16 nem vagy, se lány...

2019. júl. 31. 16:52
 27/27 anonim ***** válasza:
73%

Hu milyen problema. En pont az ellenkezojen ertetlenkedem. A 16 eves nevelt lanyom az edesanyjatol 8000 forintos csipke bugyikat kap es mindenfele egyeb csipkes fenekbecsuszo franciaszeru bugyikat, meg draga melltartokat.

En a tangatol fraszt kapok, nekem kenyelmetlenul dorzsol meg ugy erzem mindig mintha a fenekemben lenne valami (hahah), de ha szeretned probald ki valami nem tul szexi kenyelmesebb valtozattal.

Sportmeltartoval nem ertem mi a baj. Ilyen fiatalon en nem hordtam meg melltartot megse akart senki megerozakolni es megjegyzest se tettek. Persze ha hazalmas melleid vannak akkor tenyleg vegyel olyat ami merevitonelkuli pamut kis csipkevel a womens secretben en is vettem mar jokat.

2019. aug. 1. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!