Anyám ellenzi, hogy bizonyos fehérneműket hordjak hordjak. Mit csináljak ezzel? 16l
Mivel mindig vele együtt megyek vásárolni, és ha zsebpénzből veszek azt úgyis észre veszi.
Nekem sokkal kényelmesebb sportmelltartót hordani, de szerinte meg hülyeség.
Totál logikátlan érvei vannak ellene. Az egyik az, hogy túl férfias.(Ne kérdezze senki, hogy ez hogyan....) A másik kedvencem, hogy mivel nincs benne merevítő, tuti nem tart. Amúgy szerintem nincs igaza, egy-kettő volt nekem régebben, de nem vettem ezt észre.
Illetve van még egy valami, amit még fel se hoztam neki. Szeretném kipróbálni, hogy milyen tangát hordani. Viszont emlékszem, hogy régen sokszor megjegyezte utólagosan, amikor meglátott egyet mondjuk egy boltban, hogy tuti kényelmetlen, meg amúgy is kvás...
Főleg a melltartóval kapcsolatban akarom meggyőzni, de nem tudom, hogy hogyan.
Valami tipp mind két "problémára"?16l
Vedd meg magadnak azt cső. Mit tud vele csinálni, kidobálja?
Amúgy én is jobban szeretem a sportmelltartót, sima póló alá mindig azt veszek fel mert kényelmesebb mint a rendes. Mivel nagyon kicsi a mellem, nem lóg benne vagy ilyesmi. Anyám egy ideig beszólogatott miatta ilyen gúnyosan hogy nehogy már úgy akarjak kinézni mint egy nő (biztos elég sok férfi hord sportmelltartót ezek szerint) stb. de ő valahogy fordítva van mint a tied mert ő azt akarná hogy rakjam ki pl. a hasam meg hogy hordjak push-upot. A tangával szerencsére nem piszkált, valami melltartóval vettünk egyet mert szettben volt, felvettem, közöltem hogy kényelmetlen és annyi. Egyébként meg ami az egyik embernek kényelmetlen, simán lehet hogy a másik épp azt a cuccot szereti. Enyém sosem engedett farmert hordani mert szerinte az kényelmetlen, utána kiderült hogy soha életében nem volt rajta farmer. Anyukád viselt valaha tangát vagy sportmelltartót?
"ha neki is kell valami, akkor nyilván együtt megyünk"
Ha olyasmit akarsz venni, amit vele együtt nem tudnál megvenni, akkor nyilván nem vele mész (hanem buszra szállsz, akkor is, ha kényelmesebb úgy, ha ő visz el kocsival).
Akkor a higiéniát mondaná, de a közönségesség nem bevallható indok..
Látom le lettem pontozva, nem hiszitek, hogy látszik a mellbimbótok, mi?
Vagy csak nem érdekel?
Az utcán is látszik ám sokaknak, sőt, a zöldindexen van egy csaj a videóban, aki műanyagmentesen él, rajta még melltartó sincs, neki is látszik, sőt, sok tv műsorban is, vagy filmekben..
Rendkívül olcsó hatást kelt, különlegesen szép embereknél is.
Letapasztani a mellbimbót majd ráhúzni egy passzos sportmelltartót pedig biztos kényelmesebb, mint egy sima merevítő nélküli..ja nem
A pushuposat nem kell hordani de egy 2-3mmes merevebb anyag kell, hogy eltakarja a bimbót, szivacsosat senki sem ajánlott.
Mindenki le lett pontozva 😂
Ezt a latszik a mellbimbo dolgot meg nem ertem, en peldaul egyaltalan nem is hordok melltartot mert az meg kenyelmetlen nekem. Gondoljon miatta barki olcsonak, nem nagyon izgat azt hogy valojaban milyen vagyok en tudom, nem az aki ramnez.
Menj egyedul vasarolni.Ha anyukad is megy legfeljebb nem veszel semmit es azt mondod nem tetszik semmi.Aztan elmesz egyedul.
Nekem is van egy lanyom,bar meg kicsi de hadd vegyen olyat amilyet o akar majd ha annyi idos lesz.Ruha alatt amugysem latszik
Egyrészről egy dögös csajszit akar belőled csipkemelltartóval, másrészről pedig lebeszél a szexi tangáról...
Ki érti ezt, hordjál női body-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!