Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek szakítanom kéne...

Szerintetek szakítanom kéne emiatt a párommal?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A mostani párommal már két éve együtt vagyunk viszont a lányával nem túl jó a kapcsolatunk.

A lánya most 16 éves és sajnos túlságosan is hozzá van szokva ahhoz hogy apuci szinte mindent megtesz neki.

A bíróságon 13.000ft gyerek tartást ítélt meg a bíróság de mindig 20.000at kaptak végül mivel a párom rosszul érezte magát amiatt hogy éveken keresztül nem fizette a gyerek tartást. Viszont ebben az évben a lány panaszkodott neki hogy az anyja nem add neki sok pénzt ezért a párom úgy döntött hogy egy 10essel megemeli a gyerek tartást így most az anyának fizet 20at és a gyereknek add 10et hogy magára költse.

Egy helyen dolgozunk és szinte alig van pihenő időnk. Mind ketten egy cégnél vagyunk úgymond őrök és amikor haza megyünk leginkább csak pihenésre vágyom de sajnos ez sokszor nem jön össze mert a lánya éppen akkor tudd fel jönni hozzánk Pestre amikor haza megyünk. Ekkora nem is érdekli az hogy én esetleg pihenni szeretnék..Hangosan beszélgetnek és filmet néznek..Amikor haza megy megszoktam jegyezni hogy miért pont ilyenkor kell fel jönnie amikor másnap mind kettőnknek mennie kell dolgozni. Általában azt a választ szoktam kapni hogy nagyon sokat dolgozunk és amiatt alig van ideje és csak így tudja megoldani azt hogy láthassa a gyereket és nem érti hogy ezt miért nem tudom elfogadni.

Tavaly voltunk együtt nyaralni és szerettem volna elkerni a gyerektől az ő szállásának az árát ha már az anyja úgyis adott neki pénzt...de ezt sunyi módon elmondta az apjának aki nagyon mérges lett rám olyanokat mondott hogy mit képzelek magamról hogy pénzt merek kérni a lányától meghogy mi hívtuk el nyaralni és annyi a minimum hogy a saját lányának ő fizet..

Nagyon jóban van a lány anyjával is ami eléggé szúrja a szemem. Szoktak messengeren néha beszélgetni és nem mindig a gyerekről. Nem értem miért kell annak a nőnek olyanokat kerdezgetni a páromtól hogy milyen napja volt és hasonlók. Persze a párom azt mondja hogy csak jó barátok és békével váltak el ezért szoktak nagyon néha dumálni és általában csak a lányról (igen bele néztem már a telefonjába mert nagyon idegesít ez az egész).

A lánya akkor szokta csak hívni ha kell neki valami vagy az anyja nem akarja valahova elengedni és rá akarják venni az apját hogy kísérje el..

Vannak olyan napok hogy a barátom nem tudja eléggé kipihenni magát mert a lánya pont aznap akar elmenni valahova és nem tud neki nemet mondani ezért másnap kissé fáradt jön munkába... Ez sem jó így..

2019. júl. 29. 20:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
95%
Minel hamarabb szakits vele.Legalabb a parod megszabadul toled.Ilyen ember mint te nem kellene meg takaritonak sem.Nagyon igaza volt a parodnak.Te nem vagy normalis? Neked beteg az agyad? Higy vagy ilyen hu lye hogy a parod gyermeketol kersz te penzt?Szegyeld magad.
2019. júl. 29. 21:04
 12/21 A kérdező kommentje:

Nem értem ettől miért lennék gonosz mostoha. Ebből az egészből a párom is rosszul jön ki hisz a gyerek miatt van hogy alig tudd pihenni.

Volt régebben olyan hogy közös programot csináltunk és ők hulyeskedtek egymással viszont volt egy olyan dolog ami nekem rosszul esett és raszoltam a gyerekre hogy ne mondjon ilyeneket mert nem állok jót magamért és hogy ilyennel nem lehet hulyeskedni. Ekkora a párom AZ UTCÁN elkezdett velem kiabálni hogy én mi jogon fenyegetem meg a lányát miközben csak hulyeskednek és ez nálunk teljesen normális... Minket nézett mindenki..

Na meg azért rajtam kívül gondolom nem sok nő türné szívesen hogy a párja egy másik nővel dumalgat.

Válaszolva a 3. Kérdésére: Mindigis az idősebb pasik jöttek be nekem. A korombeliek soha nem fogtak meg annyira

2019. júl. 29. 21:08
 13/21 anonim ***** válasza:
98%

Mindigis az idősebb pasik jöttek be nekem. A korombeliek soha nem fogtak meg annyira. És idősebből véletlen sem volt olyan, akinek nincs gyereke, ugye?

A gyerek egy normális szülő életében a legfontosabb. Te mindig csak második leszel, ha nem tudod felfogni, elfogadni, akkor viszlát.

Szerencsétlen pali jól belenyúlt a szarba, mikor veled kezdett.

2019. júl. 29. 21:18
 14/21 anonim ***** válasza:
99%
Ez tuti kamu, provokativ kerdes... olyan nincs, hogy valaki igy adja elo az egyertelmuen sz@rhazi huzasait, mintha tok normalis lenne..
2019. júl. 29. 21:19
 15/21 anonim ***** válasza:
20%

Szakíts vele! Ne legyél ingyen bébiszitter!

Én sok éven keresztül voltam így.

A párom gyerekének még a fenekét is kinyaltam, de akkor sem voltam jó neki.

Nekem nem kell az, hogy én 1 millió százalékot teljesítsek. Szeressenek magamért vagy sem.

"A gyerek egy normális szülő életében a legfontosabb. Te mindig csak második leszel, ha nem tudod felfogni, elfogadni, akkor viszlát."

Ez egy KIB.... ÉS KUR.... nagy baromság!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A gyerek az gyerek, a mostani pár/feleség meg az!!!

Mit nem lehet azon megérteni, hogy MÁSKÉPP kell egy gyereket és egy felnőtt nőt szeretni????????????

Miért kell különbségeket tenni?????????

Aki a kölköt választja, az maradjon örök életében szingli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Amikor még az anyukával élt a "KEDVES" apuka akkor voltak ilyen különbségek????????????

Adott egy anyuka és 1 vagy 2 vagy X gyerek.

MÁSKÉPP, de valahol mindenkit UGYANÚGY szeret.

Mi a kiba...... fészkes fenének kéne rangsort felállítani?????????????????????

Ezért vannak a balhék és a viszályok!!!!!!!!!!!

Másképp (de nem rangsorban) szereted a gyereked, a feleséged, a férjed, stb.

Nem kell a feszültséget kelteni!

2019. júl. 29. 21:36
 16/21 anonim ***** válasza:
98%

"de ezt sunyi módon elmondta az apjának aki nagyon mérges lett rám olyanokat mondott hogy mit képzelek magamról hogy pénzt merek kérni a lányától meghogy mi hívtuk el nyaralni és annyi a minimum hogy a saját lányának ő fizet"

tévedsz, sunxi te voltál!!!

meg kellett volna ezt beszélned a pároddal először is, nem a háta mögött kérni a pénzt.

másrészt ha ő a saját lányát meghívta nyaralni, mit képzelsz, h. elkéred a gyerektől a pénzt?

sztem a párodhoz más nő illik, aki szereti a lányával együtt, és nem ilyen anyagias, rosszindulatú, mint te.

2019. júl. 29. 21:48
 17/21 anonim ***** válasza:
97%

Arra még nem gondoltál, hogy a párodnak a lányával lenni többet ér, mint az adott napon kipihenni magát?

Szerintem is szakíts vele, az ő és a lánya érdekében.

Gerinctelen dolog egy 16 éves lánytól elkérni a szállás árát, ha nyaralni viszitek, tudtad, mit vállalsz amikor összejöttél a pároddal.

Amúgy én is jóban vagyok az exemmel, annak ellenére hogy semmi olyat nem akarunk egymástól, szoktunk beszélgetni. Egy normális kapcsolat alapja a bizalom, bár aki már a párja gyerekére is féltékeny, attól ilyet nem lehet várni.

2019. júl. 29. 22:14
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Szakíts vele.

Nekem is az idősebb férfiak tetszenek, a páromnak két tizenéves gyereke van. A gyerek a szülő életében a legfontosabb (persze ez nem zárja ki a magánéletet), ezt meg kell tanulni elfogadni. Ha egyszer szülő leszel, megérted. Én is megértettem, pedig még nem vagyok szülő.

Tudod én az első perctől fogva szinte sajátként szerettem ezt a két gyereket, hiszen tudom, hogy az Ő gyerekei, az Ő részei. Nem tudom nem szeretni őket, hiszen ha rájuk nézek, a páromat látom bennük. Neked is valami hasonlót kellene érezned.

Az, hogy titokban elkérted volna a lánytól a pénzt baromi undorító dolog. Megmutatja, hogy mennyire önző vagy. Neked hogy esne fordított helyzetben? És az is, hogy megfenyegeted az utca közepén... Hát én is leüvöltöttelek volna. Tudom, mit érzel, mert az elején egy kicsit én is “irigykedtem” a gyerekekre, én szerettem volna az összes szeretetét megkapni, de ez nem így működik. Ha idősebb pasid van, fel kell nőnöd.

Nem is értem ezt a pénzes dolgot, kb olyan, mintha a gyerekedet elvinnéd nyaralni, aztán kifizettetnéd vele. És akkor még ő a sunyi? Senkinek se lesz ez így jó, hagyd ott, nem fogsz tudni alkalmazkodni. Nagyon undorító hozzáállásod van sajnos.

2019. júl. 30. 07:31
 19/21 anonim ***** válasza:
94%
Miért kérdező? Te teljes egészében magadnak fizetsz otthon mindent? Soha egy fillér pluszt se költ rád a pasi a fizetéséből? Felesbe fizetitek az albérletet és a rezsit, kaját?Mert ha igen, akkor szájacska alapállásba és hason csúszva mássz ki az életükből hogy végre boldogok lehessenek.
2019. júl. 30. 07:36
 20/21 anonim ***** válasza:
93%
Szakits vele kérlek!
2019. júl. 30. 10:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!