Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miert ekkora problema ha...

Miert ekkora problema ha egymas zokniait hordjuk a baratommal?

Figyelt kérdés

Nekem 41-es neki 42-es laba van. Pont egy meret. Mind a ketten fekete vagy feher zoknit hordunk, abszolut uniszex, boka-terd-akarmi, idojarastol fuggoen.

Edesanyam amikor ezt meglatta szivbajt kapott, hogy a noi fehernemuket nem kelle igy tarolnom. Ertelem szeruen nem az alsogatyajat hordom, hanem amikor zoknit veszek az ra is meg ram is jo. Akkor miert ne hordhatnank ugyan azt?

2019. júl. 29. 13:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
16%

Visszakérdezek: miért ekkora probléma saját zoknit hordani és külön tárolni?

Higiéniai szempontból nem egészséges egymás fehérneműjét, zokniját hordani, ahogy egymás fogkeféjét sem....

2019. júl. 29. 15:44
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

A zoknit ugyis kivan mosva azért egy fogkefe teljesen más dolog :)

Én Nemtudom hordani a zoknijait ha akaorm se 36os lábam van neki meg 44es 😀

2019. júl. 29. 15:53
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha ki van mos a nem mindegy?
2019. júl. 29. 17:48
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
A farka benned van, de a zokniját ne vedd fel?:D Vagy nem értem ezt a logikát.
2019. júl. 30. 08:03
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Én még a férjem gatyáit, pólóit is hordom alváshoz, de a zoknikat is simán lenyúlom 🙂
2019. júl. 30. 09:25
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Akkor mutassa meg a kedves anyuka hogy az uniszex 39-42 méretű fekete bokazoknin hol kéne látszania a mosás után hogy ki vásárolta? Vagy varrjatok monogramot a zoknitokba? Vagy mi volt itt az elképzelés?

Amíg tisztán veszitek ki a fiókból, olyan mindegy.

2019. júl. 30. 20:53
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Rajtam meg már volt a haverom alsógatyája is. Na és?
2019. júl. 31. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!