Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miert ekkora problema ha...

Miert ekkora problema ha egymas zokniait hordjuk a baratommal?

Figyelt kérdés

Nekem 41-es neki 42-es laba van. Pont egy meret. Mind a ketten fekete vagy feher zoknit hordunk, abszolut uniszex, boka-terd-akarmi, idojarastol fuggoen.

Edesanyam amikor ezt meglatta szivbajt kapott, hogy a noi fehernemuket nem kelle igy tarolnom. Ertelem szeruen nem az alsogatyajat hordom, hanem amikor zoknit veszek az ra is meg ram is jo. Akkor miert ne hordhatnank ugyan azt?

2019. júl. 29. 13:52
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
99%

Anyádnak sose legyen nagyobb gondja életében!

Nekem 38-as a lábam, a férjemé 41-es, mégis van amikor felveszem a zokniját.

2019. júl. 29. 13:55
 2/17 anonim ***** válasza:
94%
Mondd anyadnak, hogy en az utobbi napokban rendre bekopogtam az ocsemhez, hogy adjon bokazoknit, mert az enyemek nincsenek meg. :D
2019. júl. 29. 14:06
 3/17 anonim ***** válasza:
98%

En is siman hordanam parom zoknijat, mi baj van abbol.

Az mondjuk erdekesebb lenne, ha baratom venne fel az unikornisos rozsaszin zoknimat. Ugy megertenem a hasonlo reakciokat anyamtol😂

2019. júl. 29. 14:11
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

A párommal ugyanúgy 41-es a lábunk, de még a magasságunk is centire ugyanaz..

Volt már, hogy vettem egy sötétkék uniszex sportcipőt, de 2 használat után neki adtam, a zoknijaink egy helyre vannak süllyesztve (fekete-szürke-sötétkék a döntő többsége, azt se tudjuk, hogy melyik kie, tehat szetvalogatni sem tudnam, ha akarnam akkor se)

2019. júl. 29. 14:29
 5/17 Metionin ***** válasza:
100%

Én sem értem a problémát. Én ezt úgy képzelem el hogy van egy fiók tele zoknival és abból vesztek ki mindketten. Előtte úgyis ki volt mosva, akkor mi a baj?

Meg mi baja a női fehérneműnek a tárolástól? Teherbe esnek ha férfi fehérneművel vannak egy fiókban vagy mi? :D

2019. júl. 29. 14:32
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Én néha az egyik gatyáját is felveszem alváshoz, nagyon kényelmes. Ez egy sima alsónemű, hát még a zokni.
2019. júl. 29. 14:40
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

"Meg mi baja a női fehérneműnek a tárolástól? Teherbe esnek ha férfi fehérneművel vannak egy fiókban vagy mi? :D"

Gyerekvállalás előtt praktikus, mert nem kell majd pelenkára költeni.

2019. júl. 29. 15:07
 8/17 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem egyaltalan nemgaz, a parom mikor hidegebb ido van, meg a pulcsijat is ram adja. Na es?:)
2019. júl. 29. 15:19
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is egy fiókban van az összes zokni, csak feketét meg fehéret hordunk mindketten úgyis, szóval reggelente csak kiveszünk egyet, aztán megy mindenki a dolgára.

A fehérneműs dolgot sem értem, nekünk is egy helyen vannak barátom alsógatyái meg az én bugyijaim, de még sose vettem fel tévedésből boxert reggel, meg ő se tangát. :D

Nem igazán tudom elképzelni mi gondja lehet ezzel anyukádnak.

2019. júl. 29. 15:32
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, simán meztelenül alszotok egymás mellett (gondolom), de a fehérneműt tartsd külön? Arról nem beszélve, hogy a zokni nem egy olyan intim ruhadarab, mint a bugyi. Szerintem nincs azzal baj, ha nincs belestemplizve vegytintával a nevetek meg törzsszámotok minden egyes ruhadarabba.

Helyesen: zoknijait.

2019. júl. 29. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!