Anyák, ti ezt hogyan kezelitek?
Amikor a pasid és a kamasz fiad, együtt..."kanok".
Például amikor átjön egy csinos barátnőd, és ők megnézik, majd egymásra néznek és jelzik egymásnak, hogy bejön nekik.
Vagy amikor kibeszélik a fiú fiatal tanárnőjét.
Meg amikor a pasid több pénzt ad csajozásra, mint amennyit te amúgy adnál/engednél.
Nyilván úgy értette a kérdező, hogy anyukának új párja van, aki nem a gyerek apja.
És az új pasi igyekszik a srác nyelvén beszélni.
Szerintem teljesen érthető, csak valaki mindenbe bele tud kötni.
Első: te csak azt hiszed, hogy a te fiad nem "kan".
Amikor hallod, akkor nem. A többiekkel meg ugyanolyan trágárul, mocskosan beszél a nőkről, ahogy a többiek. Akkor is, ha te nem ilyennek látod és nem tudod elképzelni róla.
Nekem az lenne fura, hogy a párom tini lányokat nézeget vagy 20 évük elején járo lányok után(ráadásul olyan akihez a fiam vonzódik) kacsingat...
Fiatal tanárnö még talán ok, ha már 25 körül jár, de egy 40 fölötti férfi aki gyerek lányokat nézeget nem normális.
A pénz adását megbeszélném vele, hogy én nem látom jónak(érveim...), de ha ö úgy gondolja akkor szorja csak a pénzét.
Pasi = HETERO férfi.
PasiD = férjed, élettársad, 2.-3.-4-... új férjed, vagy csak az aktuális, állandó partnered, aki sokat van nálatok.
A kérdés szempontjából mindegy, hogy a gyerek édes, mostoha, nevelő, pót, szponzor, vagy bármilyen más rendű/jogú "apja".
Szóval a FÉRFI példakép.
Naivak az emberek.
A felnott, ertelmisegi ferjed is megnezi a 18 eves nagymellu cicababat, nyugodt lehetsz.
Nyugodj meg,ha ilyen beállitottsagú a pasid, akkor nem csak kibeszéli csajokat.
Ő az a tipikus ösztönlény.
Ezt nem is lehet megjátszani,
Hogy nézném? Nem lenne a pasim, mert ismerem az ilyeneket.
ÁLLJ!
Ti trollkodtok, vagy tényleg ennyire naívak vagytok?
MINDEN, egészséges, hetero, FÉRFI megnézi a nőket!
Igen, a te diplomás, Dr., 50 éves, 30 éve a férjed, pasid is!
Amelyik nem, az vagy nem hetero, vagy ügyesen titkolja/tagadja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!