Minek köszönt Anyák napján, ha egyébként semmibe vesz?
Gondolom azért, mert az anyja vagy.
Mit jelent, hogy semmibe vesz?
Kérdezd meg tőle?
De biztos így nevelted.
Nem fogsz örülni annak, amit írok, de segítségnek és nem bántásnak szánom;
Először is örülj neki, hogy megköszöntött, ezek szerint jelentesz még neki valamit. Nézd ilyen módon a dolog jobbik oldalát. Ez a nap épp ezért van: megemlékezzenek az emberek szüleikre akkor is, ha egyébként nem túl jó a viszony köztük. Fogadd örömmel a közeledését és köszönd meg a kedvességét. Szeretetet soha nem fogsz tudni kierőszakolni senkitől, azt legfeljebb a feltétlen szeretetedért, jóságodért cserébe kaphatsz...
Ha ebben a köszöntésében is azt az okot keresed, mi a hiba benne, akkor ne lepődj meg, ha a magánéletben olyan veled, amilyen. Eleve ez a magatartásminta szükségszerűen vezetett ide, ezt pedig tőled örökölte/tanulta el. A hibák soha nem kizárólag egyetlen emberben vannak, mindig közösen hozzák össze az emberek. Gondolkodj el, hol hibázhattál, kér érte elnézést és próbáld vele őszintén megbeszélni. Hidd el, ezzel többre mész, mintha elkezded ismét cseszegetni...
Kedves 6., 7.
"Gondolkodj el, hol hibázhattál, kér érte elnézést és próbáld vele őszintén megbeszélni"
Elgondolkodtam, tudom hol hibáztam. El is mondtam neki, elnézést is kértem.
Nem lehet vele megbeszélni, mert nem akarja. A táblázatában csak egy oszlop van: a rossz, amit tőlem kapott. Nem nyitott egy második oszlopot a jónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!