Jogos a felháborodásom?

Figyelt kérdés
Egy éve elköltöztem otthonról saját házba a párommal. Szüleimmel maradt még otthon a bátyám. Most kitalálták hárman hogy elutaznak egy napra egy olyan helyre ahová én rég el szeretnék menni csak nem tudok, mert tömegközlekedésssel szinte lehetetlen, autónk nincs. Ők ezt tudják. Ennek ellenére utólag tudom meg hogy ott voltak,holott bőven elfértünk volna még a kocsiban. Nagyon rosszul esett, egész este sírtam :( pedig jó a kapcsolatunk.
2019. júl. 25. 07:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
86%
Bérelj egy napra autót és menj el.
2019. júl. 25. 09:31
 12/21 anonim ***** válasza:
69%
Nekem is rosszul esne.
2019. júl. 25. 09:32
 13/21 anonim ***** válasza:
58%

10!

Külön élő, pláne párkapcsolatban élő nagykorú gyereket nem igazan szoktak magukkal vinni a szülők a nyaralásra, vagy utazásra.

Amúgy meg nem gondolom, hogy titkolóztak volna, max nem közölték előrenálunk se szokás egy napos utazást a teljes családnak bejelenteni. Másodszor attól, hogy a kérdező szerint tudtak, higy o mindig is x helyre vágyott, egyáltalán nem biztos hogy ez így is van. Lehet hogy a kisasszony egyszer említette, 15 évvel ezelőtt, higy szeretne majd elmenni oda. Harmadszor egy párkapcsolatban élő, különélő felnőttet a partnere nélkül nem illendő se meghívni, se elhívni. Egy pkusz fő pedig átutazás során is kényelmetlenség lehet, anyagilag meg megintcsak. Végül egy felnőtt, önálló nőtől azért elvárja az ember, hogy valóban felnőtt legyen és ne picsogjon ilyen huylesegen.

2019. júl. 25. 09:44
 14/21 Salx Narval ***** válasza:
40%
6# : Természetesen a vőmet és az unokáimat is hívnám és hívom is ha úgy adódik.
2019. júl. 25. 09:45
 15/21 anonim ***** válasza:
73%

Salx !

Tehát egy eredetileg 3 fős kirándulásból csinálnál 5 -(6,7,x) főset. Természetesen van elég hely a kocsiban és a plusz vendégek teljes körű ellátása se okoz anyagilag gondot.

2019. júl. 25. 10:07
 16/21 anonim ***** válasza:
19%
Milyen hely lehet az, ahova nem lehet eljutni tömegközlekedéssel? Nem inkább csak kényelmesebb lett volna? Amúgy nem jogos. Nem kötelesek vinni magukkal. Felnőtt vagy.
2019. júl. 25. 11:26
 17/21 anonim ***** válasza:
23%
Nem jogos, de ez annak a jele, hogy a bátyádat jobban szeretik, mint téged. Valójában ezért borultál ki, mert őt vitték, téged meg nem.
2019. júl. 25. 13:14
 18/21 anonim ***** válasza:
77%

Kicsit OFF:

16-ra:

Pedig vannak ilyen helyek, amik tömegközlekedéssel szinte megközelíthetetlenek.

Pl. a Jeli arborétum Vas megyében. Nézz utána, ha nem hiszed.

És az pl. tényleg gyönyörű májusban, rododendron virágzáskor. Simán megérteném, ha valaki azt mondaná, hogy nagy vágya oda eljutni.

2019. júl. 25. 13:32
 19/21 anonim ***** válasza:
8%

Goldmund!

Július van.

2019. júl. 25. 14:21
 20/21 Salx Narval ***** válasza:
0%
Úgy látom ez a beszélgetés nem vezet sehová.:D Amúgy nem jelent gondot, mert megszoktam tervezni előre a nagyobb kirándulásokat és nyaralásokat.
2019. júl. 25. 17:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!