Ilyen rokonnal mit kezdenétek?
És egyáltalán miért van ez?
Egyik rokon csajnak van két kicsi gyereke, egyik 2,5 éves, a másik 4 éves. Soha nem bírtuk egymást különösebben, ő egyébként mostohatestvérem, szóval nem is annyira rokon. Én hagyom, nem foglalkozom vele. Ő viszont rám ír átlag 3-4 hetenként, leírja, hogy mi van a gyerekeivel, mit csinálnak, stb.
Nem az, hogy fáraszt, de nagyon nem vagyunk egy hullámhosszon emberileg sem, és igazából nem is tudok mit kezdeni vele. Ha nem kérdezem, nem érdeklődök felőlük, miért írkál rám? Hogy kezeljem?
Itt mindenki ismeri a csajt, hogy jólelkű meg jó szándékú meg minden?
Tippelek, ti is olyanok vagytok, akik direkt nem veszik észre, ha nem bírják őket.
"Hogy lehet valaki ilyen utálatos, magának való?"
Utálatos, mert nem veri haptákba magát mások gyereke miatt? Látom azt sem tudod mi az hogy "magának való". Magának valónak címkézni másokat buta emberek szoktak, akik csak felszínt látják mindenből.
MIERT TUD RAD IRNI? TILTSD LE!
Es meg van oldva !!!!! ;)
Örülj neki, hogy távolból ír csak.
Nekem a családom a magánterületemre tört be állandóan.
40 éves koromtól érzem magam jól a szobámban először.
Mikor elköltözni készülök.
Szerintem aránylag jól jártál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!